Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Po dlhšej dobe fotky nevyliečiteľne chorého Brucea Willisa! TAKTO to zvládol s vnučkou!
Zdielať na

Po dlhšej dobe fotky nevyliečiteľne chorého Brucea Willisa! TAKTO to zvládol s vnučkou!

Archívna reportáž

Na svojho slávneho otca Brucea Willisa nezabudla na Deň otcov ani jeho najstaršia dcéra Rumer (34). Tá sa pred dvomi mesiacmi stala matkou dcérky Louetty a vidieť ju v otcovom náručí považuje za veľmi dojemné. O svoje pocity sa podelila aj na Instagrame. Bývalý akčný hrdina sa vlani rozhodol ukončiť svoju hereckú kariéru po tom, čo mu diagnostikovali najprv afáziu, neskôr demenciu.

​​Na oslavu svojho otca sa rozhodla Rumer zverejniť na sociálnej sieti fotografie, kde drží v náručí svoju prvú vnučku. "Vidieť, ako môj otec dnes drží moju dcéru, bolo niečo, čo si budem ceniť po zvyšok svojho života. Jeho nežnosť a láska k nej bola taká čistá a krásna," komentovala fotky Rumer Willis 18. júna v príspevku na Instagrame. "Ocko, mám také šťastie mať ťa a Lou tiež. Ďakujem, že si ten najšialenejší, najláskavejší a najúžasnejší tatko, akého si dievča môže priať...," ospevovala svojho vážne chorého otca, trpiaceho nevyliečiteľnou frontotemporálnu demenciu.

Rumer ešte v novembri 2020 spomínala v relácii The Talk ako jej otec počas karantény pripomínal čas na materstvo. "Tak by som bol rád, keby si mala syna, pretože potrebujem v tejto skupine nejakú mužskú energiu," zavtipkoval, ale ona sa nad tým vtedy vážne zamyslela. "Má päť dcér a moju mamu a nevlastnú mamu. Je tam jednoducho veľa ženskej energie," uznala, ale povedala si, že je dôležité s dieťaťom počkať, až vstúpi do jej života ten pravý a ten sa vlani objavil. Talentovaný hudobník Derek Richard Thomas ju hneď nadchol, na Instagrame to oficiálne oznámili 15. novembra a v decembri prezradili, že očakávajú spolu dieťatko. To sa narodilo v apríli. 

Správy o vážnej chorobe sympatického herca zasiahli nielen rodinu, ale aj fanúšikov Brucea po celom svete: 

​Bruce Willis sa síce nedočkal vnuka, ale aj tak je veľmi spokojný. Na fotografiách s vnučkou je vidno, že ju drží s láskou v náručí a iste ho hreje na duši, že sa stal starým otcom. Možno raz pribudne aj vnuk, bolo by to skutočne hodné zápisu do knihy rekordov, ak by ani jedna z piatich dcér neporodila mužského potomka. Snáď sa toho Bruce ešte dožije pri akom-takom vedomí. Láska jeho dcér, ako už aj vnučky, môže urobiť zázraky a zatuaľ sa zdá, že aj robí. Willis vyzerá na fotkách spokojne, azda to tak aj naozaj je.  

Ku Dňu otcov zverejnila Rumer Willis fotky jej slávneho otca Brucea s vnučkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Súvisiace články

Najčítanejšie