Polojasno
20°
Bratislava
A je koniec! Zdrvená Hanychová priznala, že napriek veľkej snahe to nevyšlo!
Zdielať na

A je koniec! Zdrvená Hanychová priznala, že napriek veľkej snahe to nevyšlo!

Archívna reportáž

Hneď po pôrode svojho tretieho potomka, malej Rozárky, sa Agáta Hanychová (38) cítila aj na štvrté dieťa. Teraz priznáva, že aj tie tri sú na ňu už asi priveľa. Rozárkin otecko Jaromír Soukup (54) sa jej snaží ako-tak pomôcť, ale je tak pracovne vyťažený, že veľa času mu na rodinu nezostáva. Navyše sa Agáta rozhodla krátko po pôrode prepustiť filipínsku opatrovateľku, lebo si nerozumela s deťmi a narúšala vraj prirodzený chod domácnosti. Pre rôzne povinnosti jej nemôže vždy pomôcť a byť poruke ani jej mama, herečka Veronika Žilková (61). Priveľkú záťaž známa influencerka vraj nezvláda, dopláca na to jej telo.

​Pre svoje sledovateľky na instagrame priniesla Agáta Hanychová nemilé správy o jej zdraví. Veľmi rada sa doteraz ukazovala ako šťastná a spokojná mamička svojej dcérky Rozárky, aj s tým, ako ju dojčí. No ešte v šestonedelí sa pustila aj do tréningov boxu, aby zas získala svoje pôvodné miery, čo sa jej aj podarilo. No možno teraz platí drahú daň. Agáta síce tvrdí, že jedáva normálne, ale vzhľadom na jej históriu, keď kvôli línii často hladuje, k tomu intenzívne cvičí a navyše už aj pracuje, prišla o mlieko. Tvrdí, že je z toho nešťastná, chcela dojčiť dlhšie. 

"Je to náročné, netušila som, že to bude taká zmena, z dvoch detí na tri. Je to tak náročné, že sa mi to podpísalo aj na zdraví. Na tele mám vyrážku, s ktorou som bola na kožnom, ale vraj je to únavový syndróm," ozrejmila svoju situáciu Hanychová na začiatku živého vysielania na sociálnej sieti. Potom pokračovala: "A už nemám ani mlieko. Ja, pani dojka, ktorá vždy chcela dojčiť. Kryšpína som dojčila deväť mesiacov, Miu som veľmi dlho nedojčila, boli to asi štyri mesiace. A u Rózy nám to došlo. Čo je pre každú matku stresujúce, každá je z toho hotová, takže aj ja. Snažila som sa dojčiť všade."

Agáta zdieľa so svojimi fanúšikmi na Instagrame takmer všetky detaily jej materstva:

Zamýšľala sa aj nad príčinou. "Neviem, či je to vekom, alebo tromi deťmi a tým, že je toho na mňa fakt veľa. Viem, že veľa matiek má tri deti, ale ja do toho ešte pracujem. A tak som o to mlieko prišla. Mrzí ma to, bolí, asi to už bolo naposledy. Dojčila som dva mesiace," povzdychla si pred kamerou a mala pri tom slzy na krajíčku. Na druhej strane, ani svoje prvé dve deti nedojčila práve dlho, v rozpore s tým, na akú milovníčku dojčenia sa pasuje. Jej sledovateľky jej celkom správe odkázali, že by si mala užívať riadnu materskú dovolenku a dopriať si aj odpočinok. Viaceré vyjadrili názor, že si za to môže sama, pracovať by nemusela, iste ju vie zabezpečiť jej partner Jaromír Soukup. Agáta má však vzor v mame, ktorá je stále pracovne vyťažená a má plno rôznych aktivít. Jej údajne zlý zdravotný stav by však mal byť pre ňu mementom.

Maličká Rozárka si to najlepšie, čo bábo môže od mamy dostať, materské mlieko, príliš dlho neužila:

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie