Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Žilková prekvapuje! TAKTO je to s jej vnučkou Rozárkou!
Zdielať na

Žilková prekvapuje! TAKTO je to s jej vnučkou Rozárkou!

Archívna reportáž

Pre herečku Veroniku Žilkovú (61) je veľkou témou jej rodina. Keď vlani počas Vianoc odišla na večnosť jej 97-ročná mamička, bola veľmi smutná, ale o to väčšiu radosť má z narodenia nového člena rodiny, vnučky Rozárky, ktorú v apríli porodila jej dcéra Agáta Hanychová (38).

Stále veľmi čiperná a mladistvá Veronika Žilková dokáže plniť veľa funkcií - od mamy, herečky, jogínky, influencerky, partnerky až po babičku. Z jej štyroch detí je najmladšia dcéra Kordula Stropnická ešte neplnoletá, a tak má voči nej vyživovaciu povinnosť a stará sa aj o jej výchovu. Jej otec Martin Stropnický totiž o dcéru veľmi nedbá a dokonca vraj bojuje o každú korunu na výživnom. Konečne sa s ním ale Veronika dohodla a môže začať ich rozvodové konanie. Obaja už majú nových partnerov a chcú to mať iste rýchlo za sebou. Veronika sa chce konečne sústrediť na pekné stránky života a jej milovaných blízkych.

V rozhovore pre Sedmičku neskrývala známa herečka nadšenie z najmladšej vnučky Rozárky. "Mám sa krásne, pretože som rada, že sa Jaromírovi a Agáte splnil ich sen. Ja hovorím, že slečna Rozárie je výsledok jednej krásnej noci v Marbelle. Je to večerný zázrak z Marbelly," nadchýňala sa z najmladšej členky rodiny a vyslovila nádej, že jej dcéra bude s Jaromírom šťastná. Žilková je už trojnásobnou babičkou, všetky tri vnúčatá má od dcéry Agáty. S dozeraním na najmenších má už preto kopu skúsenosti. Rada by s nimi bola aj častejšie, ale má pracovné povinnosti, aby mohla utiahnuť svoju domácnosť s ešte neplnoletou dcérou Kordulou a jej nákladným koníčkom - skutočným koňom, preto sa považuje iba za príležitostnú babičku.   

Veronika odzačiatku fandila Agátinmu vzťahu s Jaromírom Soukupom: 

"Urobím si ale čas na to, aby som šla trebárs s Kryšpínom do divadla alebo na Miine vystúpenie. Bohužiaľ, nemôžem byť 24 hodín denne poruke Agáte, čo by som bola najradšej, lenže mám ešte neplnoleté dieťa, ktoré ako samoživiteľka musím uživiť. Ale napríklad budúci týždeň mám trikrát stráženie, takže keď mám voľno, snažím sa pomôcť. Ono to vlastne nie je pomoc, pre mňa je to za odmenu. A musím povedať, že keď mi dala Agáta Rozárku do ruky, mala som pocit, ako by som držala Agátu - vonia ako Agáta, robí rovnaké ksichtíky, je z tých troch detí najviac po nej, aj keď teda od pusinky nahor je to Jaromír," rozplývala sa nad rozkošnou vnučkou, s ktorou nemôže byť tak často ako by zrejme chcela. To mnohých prekvapilo, keďže si mysleli, že Veronika je Agáte neustále po ruke. Po tomto vysvetlení je už ale lepšie pochopiteľné, prečo Agáta zháňa opatrovateľku. Len či sa niektorá vyrovná Veronike...

Súvisiace články

Najčítanejšie