Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ceterová láka sledovateľky do Turecka na najnebezpečnejšiu z plastických operácií!
Zdielať na

Ceterová láka sledovateľky do Turecka na najnebezpečnejšiu z plastických operácií!

Zdroj: Instagram/LV

Módne cestovanie za plastikami si opäť dopriala aj Lela Vémola, rodená Ceterová (34). Dala si ho ako darček k nedávnym narodeninám, aby si vylepšila svoj zadok po prvej plastike spred šiestich rokov, keď vraj podcenila pooperačné pokyny a nedopadlo to dobre. Vybrala si na to kliniku plastickej chirurgie v Istanbule, kde po náročnom zákroku musí tráviť ďalšie dva týždne. S výsledkom je spokojná a odporúča preto tamojšiu kliniku aj jej sledovateľkám na Instagrame.

​Iba vlani na jeseň sa vybrala Lela Vémola na plastiku nosa do iránskeho Teheránu údajne preto, lebo sú tam na to najlepší odborníci. Plastickým chirurgom v zahraničí verí zrejme aj v prípade úpravy pozadia, ale tentokrát si na to vybrala pre zmenu odborníkov v tureckom Istanbule. Deň pred odletom ešte stihla v Prahe osláviť svoje narodeniny a priznala, že necháva manžela a deti doma a na dva týždne sa do Turecka chystá sama. Dôvod cesty ale vtedy ešte neprezradila. Mnohí tipovali, že si ide dať zmenšiť prsia po zmenšení jej nafúknutých pier, aby vraj bola prirodzenejšia. Nebolo to tak.

Hneď po náročnej a dlhej, takmer sedemhodinovej operácii, sa ozvala s dobrou správou sledovateľom na Instagrame. Priznala, že išlo o jej zadok, no musela pritom podstúpiť aj liposukciu, aby jej mohli vlastným tukom vyplniť pozadie. Kvôli tomu mala pribrať až šesť kíl práve v čase, keď jej manžel musel drasticky chudnúť kvôli váhovému limitu na zápas s Patrikom Kinclom. "Tu sú špecialisti aj na liposukcie, pričom z odobraného tuku z určitých partií tela sa dajú následnou aplikáciou vytvarovať iné sexy krivky na tele," prezradila milovníčka plastík. Do propagovania tamojšej kliniky sa pustila s takým odhodlaním, že o nejakom benefite sa snáď ani nedá pochybovať. Lela začala nabádať svoje obdivovateľky, aby to tam skúsili s úpravou zadkov. Sľubuje, že im všetko potrebné zaistí a nemusia vedieť ani po anglicky.

Lela záľubu v úpravách vzhľadu nikdy netajila, za posledné roky prešla poriadnou zmenou: 

"Chodí mi veľa správ od žien a dievčat, ktoré majú skúsenosti s nepodarenými plastickými operáciami, majú zbabrané rôzne časti tela a boja sa komukoľvek zveriť do rúk. Píšete mi, ako sa dostať na moju kliniku," oslovila svoje obdivovateľky táto známa influencerka. "Pokiaľ máte seriózny záujem, napište mi a ja vás spojím s kompetentnou osobou, ktorá vám zaistí letenku, konzultáciu, ubytovanie, operáciu a transfer. Takže neváhejte a kontaktujte ma. Skutočne takýto balíček, kde vám to niekto vybaví, vám uľaví od stresu a pomôže s jazykovou bariérou," vyzdvihuje svoju ponuku. Akosi ale zabúda dodať, že metóda úpravy zadku tzv. BBL (Brazilian Butt Lift) však patrí k najrizikovejším plastikám. V roku 2020 sa o tom diskutovalo v Británii, keď v Turecku zomrela Britka Melissa Kerr. Počas zákroku dostala pľúcnu embóliu, čo sa stáva údajne jednému z 3000 klientov. Snáď Ceterová vie, čo robí, iste by nechcela čeliť nepríjemnostiam za to, že niekomu tento zákrok odporučila.

Lela si kliniku v Turecku nevie vynachváliť a na úpravy láka aj svoje sledovateľky: 

Súvisiace články

Najčítanejšie