Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ďalšia utajená celebritná svadba! Herečke gratuloval aj slávny expriateľ, otec ich dvoch detí!
Zdielať na

Ďalšia utajená celebritná svadba! Herečke gratuloval aj slávny expriateľ, otec ich dvoch detí!

Archívne video

Skvelá Naomi v Mulholland Drive

Zvesti o zásnubách herečky Naomi Watts a Billyho Crudupa sa objavili hneď po tom, ako sa v nedávnom vysielaní Today na jej ľavom prstenníku zablýskal veľký brúsený diamant. Ako sa ukázalo, iba o dva mesiace neskôr nasledoval už aj sobáš. Herečka to potvrdila v príspevku na Instagrame. Ako pár sú známi odvtedy, čo si v roku 2017 zahrali v seriáli Gypsy. Svoj vzťah udržiavali relatívne dlho v súkromí, verejne sa spolu ukázali len zopárkrát a len zriedka o sebe niečo zverejňovali.

​Radostnú správu o sobáši s Billym Crudupom oznámila Naomi Watts na Instagrame, kde pridala aj fotku v svadobných šatách s vysmiatym ženíchom. Pritom sa spolu prešli po červenom koberci prvýkrát až vo februári 2022 počas udeľovania cien Screen Actors Guild Awards, kde bol Crudup nominovaný za svoju rolu v The Morning Show. V skutočnosti sa ale dali dokopy ešte v roku 2017, keď už bola Naomi po rozchode s Lievom Schreiberom, s ktorým má dve deti a boli spolu 11 rokov. Aj Billy bol vtedy už bez záväzkov, v roku 2003 sa rozišiel s priateľkou Mary-Louise Parker, s ktorou má syna Williama Atticusa Parkera a neskôr v roku 2006 to ukončil aj s Claire Danes. Naomi a Liev si udržali skvelý vzťah a herec jej medzi prvými gratuloval na Instagrame k svadbe, za čo vyslúžil obrovské množstvo lajkol a pochvalným komentárov.

Keď Watts a Crudup ukončili nakrúcanie desaťdielnej psychologickej drámy Gypsy, kde si Crudup zahral manžela hlavnej hrdinky,  po prvýkrát zaregistrovali spolu v New Yorku, kde si zamierili na obed do sushi podniku, pričom podľa svedka "vyzerali šťastne a veľa sa smiali, potom odišli a držali sa za ruky." Krátko predtým však obaja vyhlasovali, že na vzťah nemajú pomyslenie a venujú sa radšej kariére. Vo februári 2018 sa ukázali ako pár na afterparty BAFTA v Londýne a o mesiac neskôr Crudop vysvetlil, prečo nekomentuje svoj osobný život. "V herectve je veľký tlak... Je ťažké udržať všetky vaše vzťahy. Nevidím žiadnu výhodu v tom, že ľudia o mne vedia príliš veľa, ak sa ich neustále snažím oklamať, aby si mysleli, že som niekto iný," trefne poznamenal.

Minulý rok v apríli sa pritom zúčastnili na svadbe ich známej na Havaji. V júni Naomi priviedla Billyho Crudupa na promóciu jej mladšieho dieťaťa na strednej škole. Watts zverejnila na Instagrame fotografiu, na ktorej boli jej deti, Crudup, Schreiber a jeho priateľka Taylor Neisen s titulkom "moderná rodina". V júli Naomi, v deň narodenín Billyho, napísala k ich fotke z Paríža: "Všetko najlepšie k narodeninám, moja láska." Vo februári 2023 Crudup, ktorý v seriáli Hello Tomorrow predáva domy na Mesiaci, prehlásil, že primä Naomi, aby tam s ním žila. Zatiaľ ale uzavreli manželstvo na našej planéte, kde aj spoločne spokojne žijú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Watts (@naomiwatts)

Najčítanejšie