Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Brzobohatého zásnuby boli predčasný krok? Vyskytla sa komplikácia s Kuchařovou!
Zdielať na

Brzobohatého zásnuby boli predčasný krok? Vyskytla sa komplikácia s Kuchařovou!

Archívna reportáž

Ak sa Ondřej Brzobohatý (40) cíti byť príkladným katolíkom, jeho manželstvo s Taťánou Kuchařovou (35) uzavreté v kostole stále trvá. Teda aj jeho údajné zásnuby s novou partnerkou Danielou Písařovicovou (44) neboli celkom v poriadku, keďže tak trochu predbiehajú situáciu. No zdá sa, že aj Ondro berie anuláciu cirkevného sobáša s Táňou vážne, keď sa po jeho verejnom priznaní, že sa rád prezlieka za Tiffany Richbitch a následnom škandále, stiahol opäť do súkromia a prestal o tom hovoriť. Všetky obvinenia, ktoré Taťána popísala v žiadosti, sa majú riešiť už iba za dvermi cirkevného súdu.

Pred pár dňami zverejnil zdroj z blízkosti Ondřeja Brzobohatého a Daniely Písařovicovej, že sa na ich romantickej dovolenke v máji na čarovných Maledivách zasnúbili. Na dôkaz toho má Daniela nosiť na jej prsteníku snubný prsteň s dvomi diamantami a napokon to moderátorka aj potvrdila. Iste jej nerobí dobre kauza okolo jej nastávajúceho spôsobená čiastočným odtajnením Kuchařovej dokumentu o anuláciu cirkevného sobáša, ktorý niekto rozposlal do viacerých redakcií. Ich láska snáď ale dokáže všetko prekonať a svojej svadby sa napokon dočkajú.       

Zrejme práve priveľa kriku okolo dokumentu žiadosti o anulovanie cirkevného sobáša manželov Ondřeja Brzobohatého a Táni Kuchařovej prispelo k tomu, že sa pojednávanie ohľadom toho odkladá. Metropolitný cirkevný súd mal podľa informácií Blesku začať riešiť ich prípad už minulý týždeň, ale posunuli to napokon až na jesenný termín. Dovtedy snáď všetko utíchne a obe strany sa natoľko upokoja, že sa bez zbytočných emócií dôstojne postavia pred súdnu porotu. V histórii sa zrejme nestalo, aby taký vysoko intímny dokument určený iba pre cirkevný súd, si niekto dovolil verejne odhaliť pre médiá.

Taťána sa musí vyrovnať nielen s nepríjemným rozvodom, ale teraz už aj zásnubami svojho exmanžela:

Zatiaľ čo Ondřej riešil oznámenie redakcie Blesku o tom, že majú v rukách kópiu Táninho dokumentu, možno s príliš horúcou hlavou, Kuchařová zachovala navonok chladný postoj. Podľa zdrojov z jej okolia chce napriek všetkému dotiahnuť svoju žiadosť o anuláciu cirkevného sobáša do úspešného konca. Na rozdiel od Ondra ale nekomentuje obsah dokumentu. "Ďalej by som sa k uvedenému až do anulácie nerada vyjadrovala, pretože k jedinej pravdivej objektivizácii všetkých tvrdení a skutočnosti dôjde práve pred cirkevným súdom. Kánonický rozvod je posledným logickým krokom, ako úprimne a pravdivo uzavrieť túto kapitolu," konštatovala. Otázne bude už len to, či sa manželstvo podarí rozviesť, inak bude zaujímavé sledovať, ako sa k tomu postaví Brzobohatý - či sa aspoň na civilnom obrade predsa len s Písařovicovou ožení.

Ondřej a Daniela svoj vzťah zobrali zhurtam ešte nevychladli jeho rozvodové papiere a už sa znovu zasnúbil:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie