Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Toto sa často nevidí! Nahodená Ivana Gottová vyrazila do ulíc, prekvapením je S KÝM!
Zdielať na

Toto sa často nevidí! Nahodená Ivana Gottová vyrazila do ulíc, prekvapením je S KÝM!

Archívna reportáž

Ivana Gottová (47), vdova po Karlovi Gottovi (†80), sa po vyše troch rokoch v ústraní postupne čoraz častejšie ukazuje na verejnosti aj na spoločenských udalostiach. V apríli sa ukázala na Česko Slovenskom benefičnom plese na Tenerife, pričom sa obliekla do tmavých voľných šiat, až sa začalo špekulovať, či nimi neskrýva tehotenstvo. Ako sa ukázalo, je to nezmysel, Ivana nikoho nemá a venuje sa hlavne svojim dvom dcéram. A práve s nimi a jej mamou si vyšla na nedeľnú vychádzku spojenú s obedom.

Ivana Gottová s dcérami Charlotte Ellou (17), Nelly Sofie (15) a s mamou Blankou Krejčí sa vybrala do reštaurácie k Vltave. Ivana mala na sebe biele nohavice a čierny vrchný diel s ľahkým sakom, zjavne ešte nechce provokovať väčšou farebnosťou. No luxusné doplnky, ktoré zvolila, ako kabelka od Diora, značkové okuliare, hodinky, topánky či zlaté náušnice rozhodne neboli známkou skromnosti - ich cena sa v súčte vyšplhala na ohromujúcich vyše 5500 eur. Z miliardového dedičstva sú to ale drobné.

Ivana si s rodinkou vychutnala ponuku "all you can eat" a popíjala pritom aj prosecco. Najedené a v dobrej nálade potom pokračovali v prechádzke ďalej, a tak sa mnohým ľuďom naskytol pomerne vzácny pohľad na celú rodinu zosnulého majstra. Treba uznať, že jeho dcérky už nie sú žiadne dievčatká a pomaly dorastajú aj mamu. Fotky z nedeľného obedu si môžete pozrieť TU.

Ivana v minulosti narozprávala a naspievala aj detskú knižku na dobrú noc:

V rovnakej zostave s mamou a dcérami zahliadli viacerí vysmiatu Ivanu Gottovú aj v pôrodnici počas veľkonočných sviatkov v apríli. Prišli sa pozrieť na čerstvo narodeného v poradí už tretieho vnuka Karla Gotta. Všetci chlapci sú potomkami jeho druhorodenej nemanželskej dcéry Lucie Valčíkovej (35). Aprílový chlapček je z druhého manželstva s Lukášom Valčíkom (30), za ktorého sa v tichosti vydala v novembri 2021 po ich zhruba ročnom vzťahu. Jej dvom synom z prvého manželstva s Janom Kovaříkom pribudol po sestričke od otca s jeho novou partnerkou braček. Ivanine dcéry sa z ďalšieho bratrančeka iste tešia tiež a niet pochýb, že Karel by bol nadšený.

Ivana sa od smrti svojho slávneho manžela Karlla Gotta ukazuje v spoločnosti iba sporadicky: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@karel.gott_fans)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie