Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tvrdá rana pre Kuchařovú! Brzobohatý sa ZASNÚBIL!
Zdielať na

Tvrdá rana pre Kuchařovú! Brzobohatý sa ZASNÚBIL!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo sa Taťána Kuchařová (35) zrejme nevie ešte stále celkom spamätať z rozvodu s Ondřejom Brzobohatým (40), on prežíva krásne obdobie zamilovanosti s moderátorkou Danielou Písařovicovou (44). To asi Kuchařovej veľkú radosť neprináša a ešte hodnú chvíľu po rozchode sa do exmanžela nevyberane navážala. Nevyhla sa ani podozreniu, že rozposlala do viacerých médií kópie dokumentu k anulovaniu ich cirkevného sobáša s Ondrom. Na margo toho vyšiel von s priznaním o záľube v drag queen, rád sa prezlieka za ženu, ktorú nazval Tiffany Richbitch, a bol z toho hneď škandál. Daniela však stojí pri ňom, nečudo.

​Krátko pred kauzou s odhalením obsahu žiadosti Taťány Kuchařovej o anulovanie cirkevného sobáša s Ondřejom Brzobohatým s obvinením, že nie je celkom sexuálne vyhranený, ba má vraj aj problémy s plodnosťou, sa vybral s Danielou Písařovicovou na Maledivy. Už dlhšiu dobu predtým ich nebolo spolu vídať, a tak nečudo, že sa začali šíriť fámy o ich rozchode. "My vieme, že sme spolu a netreba to riešiť. Dokonca som už počula, že som sa odsťahovala zo spoločného bývania, to sa ale nekoná," namietala Daniela. "Partnerský život sa neodohráva pred kamerami a fotografmi, ale predovšetkým medzi dvoma ľuďmi," veľmi rozumne skonštatovala. V skutočnosti však spolu dovtedy trvalo nebývali, ale prednedávnom sa rozhodla k Ondrovi nasťahovať. Zrejme to bol dôsledok dôležitého kroku v ich živote.

Páru veľmi prospela romantická dovolenka na prekrásnom dovolenkovom ostrove, odkiaľ poslal Ondřej svojim sledovateľom na Instagrame správu: "Porušujem zásadu nezdieľať svoj osobný život na Instagrame. A to z čírej radosti zo životného šťastia, ktoré prajem úplne všetkým. Milujte sa! Stojí to, sakra, za to!" Sympatická moderátorka ukázala, že jej nechýba zmysel pre humor, keď k zdieľanej fotke, kde sa obaja usmievajú od ucha k uchu do objektívu fotoaparátu a za nimi vidieť tyrkysové more, pripísala: "No to je tiež dosť, že si ma niekam vyviezol..." Je vidieť, že si spolu užívali voľné chvíle, ktoré si konečne našli v rámci ich pracovnej zaneprázdnenosti. Ale to nebolo všetko, Ondro mal vraj pred Danielou pokľaknúť a požiadať ju o ruku s krásnym prsteňom.

Na charitatívnom podujatí sa objavil Ondřej spolu s Danielou, ktorej sa zaligotal na prstenníku nový ligotavý šperk:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alsa z.s. (@alsa_zs)

Potvrdil to zdroj z ich blízkosti pre Blesk.cz. "Áno, je to pravda. Zasnúbili sa na Maldivách," odtajnil doteraz neznámu skutočnosť a Daniela to vzápätí potvrdila. A prsteň s obrovským drahokamom sa skutočne nedal prehliadnuť na Danielinom prsteníku, keď sa zúčastnila na charitatívnej akcii na podporu pacientov s chorobou ALS. Na to, že ako ona, tak aj Ondro tajili tak významnú udalosť, majú zrejme dôvod. Možno sa okrem iného obávali reakcie Taťány Kuchařovej, pre ktorú to bude ďalšia horká pilulka, ktorú bude musieť prehltnúť. Daniela sa vraj nebojí o Ondrovu plodnosť a majú spolu hovoriť aj o spoločnom dieťati. Pre Danielu pôjde o prvé manželstvo, no Ondřej riskne šťastie už do tretice.

Toto Daniela prezradila o jej vzťahu v debate pred mesiacom:

Pár sa mal údajne zasnúbiť na spoločnej dovolenke na Maledivách: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie