Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Česká Salma Hayek? Nie je to len dojem, podoba zaskočila aj samotnú hollywoodsku hviezdu!
Zdielať na

Česká Salma Hayek? Nie je to len dojem, podoba zaskočila aj samotnú hollywoodsku hviezdu!

Archívna reportáž

Pre českú herečku a moderátorku Mahulenu Bočanovú (56) pripravil osud v živote náročnú skúšku v podobe jej dcéry Marinky (21). Sebavedomej, atraktívnej a úspešnej herečke sa narodilo zo vzťahu s podnikateľom Viktorom Mrázom autistické dievčatko, navyše aj s pridruženou epilepsiou, o ktoré sa po ich rozchode stará predovšetkým ona. Ju to ale nezlomilo a všetko berie s nadhľadom a humorom. Má v hlave plán napísať aj knižku o jej príhodách s dcérkou a verí, že jej to snáď niekedy vyjde. Po dlhej dobe dostala nedávno ponuku zahrať si vo filme na motívy bestselleru jej kolegyne Jany Bernáškovej (42) Jak přežít svého muže.

​Jedna z typovo najvýraznejších českých herečiek, Mahulena Bočanová, kráčala úspešne už od detstva za hereckou kariérou, ale v partnerských vzťahoch sa jej veľmi nedarilo. Po prvom manželstve jej nevyšlo ani druhé s podnikateľom Viktorom Mrázom, otcom jej jedinej dcéry, ale neskôr ani jej ďalšie vzťahy. Pevný zväzok na celý život má však práve so svojou milovanou dcérou Márinkou.

Mahulena sa jej snažila byť vždy čo najviac nápomocná, ale limitovala ju v tom jej kariéra, keď musela hrať do mesiaca aj dvadsať predstavení, plus nakrúcať v televízii, aby čo najviac zarobila na komfortný život. Až pandémia koronavírusu ju zastavila a je za to vďačná. Po rokoch ale opäť nakrúca film, ako prednedávnom prezradila. Aj ona sa vraj pokúša niečo napísať, ale veľmi si zatiaľ neverí.

Pozrite si, čo o sebe aktuálne Mahulena prezradila o Jana Krausa:

V rozhovore pre Expres.cz si zaspomínala na dobu svojej mladosti, keď sa stretla na filmovom festivale v Karlových Varoch s hviezdnou hollywoodskou herečkou Salmou Hayek (56). Mala vtedy rovnako ako Salma iba dvadsaťpäť rokov. "Keď ma uvidela, zľakla sa, pretože podoba tam bola, len som bola asi o pol metra vyššia, mali sme aj obe rovnako stiahnuté vlasy dozadu, rovnaké čierne šaty a kytičku v vlasoch," priblížila Mahulena detaily z ich zoznámenia sa, na ktoré nikdy nezabudne. Salmu už zopár razy aj dabovala a nieto pochýb, že keby bola Bočanová z inej krajiny, bola by z nej už zrejme svetová hviezda.

O tom už ale Mahulena dávno nesníva, stred vesmíru je pre ňu jej krásna Márinka. Aktuálne sa práve sústredí na knihu o jej príhodách s autistickou dcérkou, ba dokonca tento jej projekt mal byť už v jednaní s vydavateľstvom. Verí, že ju raz dokončí, lebo by to mohlo pomôcť mnohým rodičom s podobne postihnutými deťmi. "Je to pravdepodobnejšie ako to, že se vydám," narážala herečka s humorom na svoj status slobodnej matky. Odmietala pritom prezradiť, či má niekoho aktuálne po svojom boku. Ťažko uveriť tomu, že by bola single - veď kto by nechcel mať doma krásnu Salmu v jej českej verzii!

Najčítanejšie