Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Soukup to povedal otvorene: Ivana Gottová je pre TOTO prekliata!
Zdielať na

Soukup to povedal otvorene: Ivana Gottová je pre TOTO prekliata!

Archívna reportáž

Vo svojej televízii sa mediálny magnát Jaromír Soukup (53) rád zaoberá aj dianím v spoločnosti a celebritami. K jednej z nich patrí rozhodne aj Ivana Gottová (47) vďaka jej sobášu so speváckou hviezdou Kalom Gottom (†80). Aj po jeho skone stále púta pozornosť verejnosti a nie vždy má pozitívne ohlasy. Soukup si o tom myslí svoje.

​Dôvod, prečo sa Jaromír Soukup rozhodol rozoberať dianie okolo Ivany Gottovej bol najmä fakt, že keď sa objavila na titulnej strane jeho časopisu Sedmička, predalo se ho až neuveriteľných osemdesiat tisíc výtlačkov za týždeň. Akonáhle sa niekde objaví v spoločnosti, hneď ju riešia v médiách aj na sociálnych sieťach. "Pred časom sa riešila téma, či nie  je tehotná. Objavila sa niekde na večierku a mala voľné šaty a hneď to vyvolalo špekulácie ohľadne jej tehotenstva," spomenul rozruch okolo Ivany, keď sa zúčastnila Česko Slovenského plesu na Tenerife vo voľných šatách a hneď sa rozpútali klebety. Keďže sa Ivana od skonu manžela ukazuje v spoločnosti iba výnimočne, podľa Soukupa majú mnohí pocit, že potrebuje niečo skrývať.

Vo svojich úvahách partner Agáty Hanychovej pokračoval a možno mu to bolo niečím aj blízke. "Neustále sa k nej vraciame. Všetci očakávajú, akého partnera si nájde. Čo robí, ako naloží s pozostalosťou po majstrovi Gottovi, či nepredá ich dom na Bertramke. Tak som si povedal, ako je to možné, veď tento rok to už budú štyri roky, čo zomrel. Pani Gottová má samozrejme plné právo viesť si svoj život. Je to mladá žena, pánu Gottovi dala dve deti, vzorne sa o neho starala až do konca," mal pre ňu slová pochopenia inak zvyčajne voči mnohým veľmi kritický Soukup. Hľadal aj dôvod, prečo tak fascinuje verejnosť: "Máme pocit, že patrí tak trochu nám všetkým. Karel Gott patril nám všetkým a prenieslo sa to trochu na ňu."

V závere relácie sa Soukup vyjadril aj na adresu vodovy Ivany Gottovej a jej súkromia: 

"Nech urobí čokoľvek, čo sa len máličko vzdiali od ochrany mena pána Gotta a pokračovaniu v jeho odkaze, tak sa to stretne s kritikou," myslí si Soukup a iste je na tom kus pravdy. Predpokladá, že časom si Ivana nejakého partnera nájde. "Ona sa ale kritike nevyhne a jej nový partner zas porovnávania s pánom Gottom. Budú posudzované pohnútky ich oboch," odhadol budúcnosť vdovy na základe svojich skúseností a práve to považuje do značnej miery za prekliatie. "Ona navždy zostane ženou Karla Gotta. S tým sa musí zmieriť. Rovnako ako jej dcéry," konštatoval, pričom je fakt, že najmä jeho dcéry budú vždy tak trochu v tieni otca, ich talent bude porovnávaný s tým jeho, no na druhej strane im iste slávne priezvisko aj otvára dvere. Otázne je, ako s tým naložia.

Podľa Soukupa si bude Ivana Gottová už navždy niesť nálepku manželky slávneho Karla Gotta:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Súvisiace články

Najčítanejšie