Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokovaná Žilková na súde so Stropnickým! Už mali ísť do sály, keď niekto nahlásil BOMBU!
Zdielať na

Šokovaná Žilková na súde so Stropnickým! Už mali ísť do sály, keď niekto nahlásil BOMBU!

Zdroj: instagram/VŽ

To, že Veronika Žilková (61) nestráca snáď za žiadnych okolností zmysel pre humor, dokázala aj tento štvrtok. Dopoludnia ju čakalo ďalšie súdne pojednávanie ohľadom výživného pre jej dcéru Kordulu Stropnickú (17) s jej otcom, diplomatom a bývalým ministrom Martinom Stropnickým (66). Práve keď sa chystala vstúpiť do Justičného paláca v Prahe, budovu uzavreli kvôli nahlásenej bombe.

​Pre Veroniku Žilkovú nie je problém zdielať na Instagrame ani záležitosti zo svojho súkromia. Jej sledovatelia preto dobre poznajú aj okolnosti ohľadom jej rochodu a aktuálne rozvodu s Martinom Stropnickým, o ktorý požiadal vlani v auguste. Zatiaľ ale neprebehlo ani prvé pojednávanie na súde, lebo sa najskôr musí vyriešiť, ako sa podelia o starostlivosť o ich zatiaľ neplnoletú dcéru Kordulu (17), vrátane výživného. Najmä financie sú kameňom úrazu. V tento štvrtok sa k tomu malo konať ďalšie pojednávanie, ale zabránilo tomu nahlásenie bomby. Žilková si neodpustila, aby o tom hneď informovala svojich sledovateľov na Instagrame.

Už sa pripravovala na vstup do budovy Justičného paláca, kde ju čakalo nepríjemné stretnutie s ešte stále manželom Stropnickým ohľadom ich dcéry, keď ich ďalej ani nepustili. "O pár minút som mala mať súd s pánom Stropnickým a práve ohlásili bombu v budove a súd vypratali. Netušila som, že náš rozvod je taká bomba, že kvôli tomu vyhlásia poplach," vtipným prirovnaním pobavila svojich priaznivcov. 

Veronika bola od začiatku o detailoch rozvodu veľmi otvorená:

"Už o dve minúty sme mali ísť do súdnej siene a musím povedať, že som toto nevydržala nezdieľať, pretože to bolo strašne zábavné, ako sa tam nakoniec všetci dohadovali na ulici. Tam sa stretli všetky strany, ale aj právnici zo všetkých možných súdov, pretože mali všetko pripravené a naraz boli na ulici," vysvetľovala pre Blesk.cz herečka. Neteší ju, že sa nedokážu s manželom dohodnúť na výživnom pred ich dcéru, je to pre ňu celé "absurdné a smutné", ale dúfa, že sú "na ceste k lepšiemu", aby zbytočne nemusela míňať na drahých právnikov. No ešte viac ju sklamalo, že momentom rozchodu sa Stropnický prestal zaujímať aj o Kordulu.  "Že sa muž zamiluje do mladej a prestane sa mu páčiť stará manželka, to sa prosto stane, ale že prestane chcieť byť otec, to by sa stať nemalo. Nemal by zabudnúť, že má 17-ročnú dcéru, a hlavne ju nevidieť vyše rok a pol," povzdychla si Žilková pre Expres.cz. Hnusí sa jej aj to, že sa Stropnický tak dlho naťahuje o peniaze, ktoré by mal so sklopenými ušami a dobrovoľne dcére prispievať, keď už rodinu odkopol. Nuž, viac o charaktere azda povedať netreba.

Súvisiace články

Najčítanejšie