Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pravda o Ceterovej výlete do Turecka! Išla tam na plastiku, TOTO si nechala upraviť!
Zdielať na

Pravda o Ceterovej výlete do Turecka! Išla tam na plastiku, TOTO si nechala upraviť!

Zdroj: Instagram/LV

Zatiaľ čo musel manžel Lely Vémoly (34), zápasník MMA Karlos Vémola (37), pred svojím osudným zápasom s Patrikom Kinclom zhadzovať nárazovo kopu kíl, ona ich musela naberať. V ich domácnosti vládlo priam peklo a rozhodne si nemohla dovoliť ani jesť pred jeho očami. Po zápase sa zaprisahal, že sa to už nikdy nebude opakovať. Dôvod, prečo musela Lela pribrať, sa ukázal až teraz, keď zdieľa zážitky z tureckého Istanbulu, kam odletela presne v deň jej narodenín.

​Dôvod odchodu od rodiny do Turecka na celé dva týždne nechcela Lela Vémola vopred prezradiť. Deň predtým ale pre ňu Karlos pripravil narodeninovú oslavu s romantickou popoludňajšou plavbou na lodi po Vltave vo dvojici a večer v jeho obľúbenom bare s ich priateľmi a známymi. Turecko, kam na druhý deň odletela oslávenkyňa, brali mnohí ako Karlosov narodeninový dar pre ňu a zväčša tipovali, že si ide dať zmenšiť prsia, keď už si nechala zmenšiť pery. No ako sa ukázalo, na istanbulskej klinikeplastickej chirurgie si dala upraviť inú časť tela. Tvrdí, že si tento darček zaplatila sama. 

Vyzerá, že jej posadnutosť plastikami pretrváva naďalej, hoci sa pred časom dušovala, že po plastike nosa v Teheráne už s ďalšími neráta. Chce byť viac prirodzená, aj preto si dala zmenšiť pery. No zákrok, ktorý teraz podstúpila v Istanbule, bol vraj iba reoperáciou. "Pred šiestimi rokmi som absolvovala operáciu zväčšenia pozadia. Dôvod bol taký, že som sa necítila atraktívna, pritom som aj cvičila, ale nikdy som nedocielila vysnívaného výsledku. A potom sa stalo niečo, čo som nepredpokladala, podcenila som pooperačné doporučenia a pokyny," zverila sa Blesku táto s výzorom večne nespokojná influencerka a moderátorka vlastnej show. Implantát na zadku jej začal robiť problémy, ale dala prednosť materstvu, kým sa nedávno nerozhodla pre opravu.

Karlosove zhadzovanie kíl pred dôležitým zápasom bolo naozaj kruté: 

Hneď po náročnej operácii to oznámila svojim sledovateľom na Instagrame. "Tu sú špecialisti aj na liposukcie, pričom z odobraného tuku z určitých partií tela sa dajú následnou aplikáciou vytvarovať iné sexy krivky na tele," prezradila dôvod, prečo musela naberať kilá navyše. "Bolo to nevyhnutné k dosiahnutiu top efektu," dodala na vysvetlenie, že tuk prosto potrebovala. 

Lela sa zmenila za ostatnú dekádu na nepoznanie:

V Istanbule zostane zhruba dva týždne kvôli hojeniu bolestivých rán. "Bude môcť ležať len na bruchu," poznamenal pre Expres.cz nemenovaný zdroj, ktorý s tým má sám skúsenosti. "Bolesť sa dá prirovnať s tou, čo ženy zažívajú po operácii pŕs. Tým, že ide o zadok, nebude niekoľko dní schopná pohybu a bude pro ňu nemožné si sadnúť," objasnil následky, ktoré bude musieť Lela predýchať. Nuž, azda bude výsledok stáť za to.

Lela sa ocitá v kruhu plastických vylepšení a následných rekonštrukcií: 

Súvisiace články

Najčítanejšie