Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vondráčkovej ex si poriadne kopol do Soukupa! Tvrdí, že je zbabelec!
Zdielať na

Vondráčkovej ex si poriadne kopol do Soukupa! Tvrdí, že je zbabelec!

Archívna reportáž

Ešte do momentu, keď vyšlo predvlani najavo, že tvorí pár s Luciou Vondáčkovou (43), sa o Petrovi Vojnarovi (47) veľa nehovorilo. Nejaké roky už ubehli odvtedy, čo bol spevákom chlapčenskej skupiny T-boyz a užil si svojich pár minút slávy. Odvtedy pôsobí príležitostne ako moderátor. Vlani bolo o ňom počuť v súvislosťou s piesňou s odkazom do neba pre Karla Gotta, ktorú nahrala najstaršia jeho dcéra Dominika Gottová (49). Mal sa podieľať na projekte jej uvedenia aj na nemecký trh. Pieseň u ľudí príliš neuspela, no Vojnarovi sa nepáčilo najmä to, ako do neho rýpal Jaromír Soukup.

​O tom, ako je ťažké sa presadiť a pohybovať v šoubiznise, vie toho nemálo aj Petr Vojnar, expriateľ Lucky Vondráčkovej. Dodnes sa s istotou nevie, či to bol či nebol iba marketingový ťah, keďže vzťah to bol z pohľadu verejnosti zvláštny. Najmä na speváčke, ktorá teraz priam žiari po boku jej mladého partnera Zdeňka Polívku (25), nebolo vtedy vidieť nijakú iskru zaľúbenosti. V čase ich zoznámenia spolupracoval Vojnar na Luciinej novej piesni a účinkoval s ňou aj v klipe. Vlani sa snažil s piesňou Gabriela Grilottiho, ktorú svojou recitáciou  s odkazom do neba pre otca obohatila Dominika Gottová, preraziť nielen na českom, ale aj nemeckom trhu, kde bol Karel Gott hviezdou.

Ako priznal, nepodarilo sa to. "Mali sme plány smerom do Nemecka, dnes už to môžem pokojne prezradiť, pretože nedopadli úplne podľa našich predstáv. To, čo sme chceli urobiť pre český trh, sme urobili a myslím, že se nám to podarilo, aj keď som mal niekedy pocit, že som si to myslel iba ja sám," vysvetľoval Vojnar v rozhovore pre Expres.cz"Mali sme nejaké očakávania a rámec a potom to začalo vyzerať, že se nenaplnia. Pre nás nedávalo zmysel to robiť iba tak a vhodné podmienky k tomu neboli. Stálo by nás to zbytočne veľa peňazí a výsledek by nebol taký, aký sme chceli. Tak to vyšumelo," vysvetľoval, čo sa udialo s piesňou s Dominikinou nahrávkou. 

Spolupráca Dominiky Gottovej a talianskeho speváka Gabriela Grillottiho bol nápad Petra Vojnara. Vypočujte si pieseň Pro Tebe: 

Jedným z tých, ktorí Vojnara a dielko s Grillottim poriadne skritizoval, bol Jaromír Soukup. No vzťah medzi ním a Vojnarom bol dlhodobo napätý. "Bral si ma do huby a ja som mu to vždy cez siete vrátil, taká zábava, trolenie. To, čo robí, by žalovateľné asi bolo, ale ako veľmi vymáhateľné, to neviem," priznal Vojnar, že síce mu Soukupove vyjadrenia prekážajú, ale nebude to hnať do extrémov. Soukupa považuje za zbabelca. "Teraz sme sa stretli na Petříně a ani nepípol. To je taký ten hrdina, ktorý robí machra v televizi, a keď sa stretneme tvárou v tvár, robí sa, že ma nevidí. Taký človek pre mňa nemá žiadnu váhu a nie je pre mňa chlap," poznamenal na margo Hanychovej partnera, s ktorým má podobné skúsenosti nejedna celebrita. Soukup skutočne nemal problém ani s uštipačnou poznámkou smerom k Agátinej mame a doťahoval sa aj s Krainovej manželom. Zatiaľ mal šťastie a nikto ho nehnal pred súd, ale dokedy...

Petr Vojnar po nevydarenom vzťahu s Luciou Vondráčkovou zakotvil naspäť vo vzťahu s matkou jeho dieťaťa, Lenkou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⚜️ ????⚜️ (@lenkaweidlichova)

Súvisiace články

Najčítanejšie