Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ceterová oslávila narodeniny, zbalila kufre a opustila Karlosa!
Zdielať na

Ceterová oslávila narodeniny, zbalila kufre a opustila Karlosa!

Archívna reportáž

Na oslavy si v rodine Vémolovcov vždy veľmi potrpeli. Už deň pred Lelinmi 34. narodeninami sa jej manžel Karlos Vémola (37) rozhodol pripraviť prekvapenie na plavbe loďou po Vltave s výhľadom na Hradčany aj s prípitkom a dezertom len vo dvojici. Večer si to užili už v spoločnosti blízkych a známych v obľúbenom Karlosovom bare v centre Prahy. Po jeho nedávnej prehre s Patrikom Kinclom sa opäť dáva dokopy a chce Lele vynahradiť všetko to, čo spôsobil jeho šialeným tréningom a chudnutím kvôli zápasu.

​​Už na druhý deň po oslave jej narodenín opustila Lela svojho manžela Karlosa Vémolu, no v tomto prípade nejde o radikálne ukončenie vzťahu. Odletela do Turecka, ale nie je jasné, či to bude len dovolenka, alebo sa chystá podstúpiť ďalšiu plastiku. O tureckých plastických klinikách je známe, že poskytujú svoje služby za výhodné ceny. Pritom už vlani na jeseň tvrdila, že plastika nosa v Teheráne bola jej poslednou. Iba nedávno si dala zmenšiť jej "prifúknuté" pery, tak možno si dá zmenšiť aj silikónové prsia. Priznala, že sa nad zmenšením pier zamýšľala už dlho a s výsledkom je vraj spokojná, lebo ju to "zjemnilo a omladilo". Po získaní vlastnej šou v Soukupovej televízii vlani v decembri vidieť jej postupnú premenu. 

"Začala som sa obliekať elegantne a tak, aby som nebola príliš výrazná ani vulgárna. Cítim sa takto lepšie," priznala Lela už vo februári. Na oslavu narodenín sa však opäť výrazne namaľovala a zvolila aj oblečenie s nápadným vzorom a výstrihom, ako sa to páči jej manželovi Karlosovi. "Dnes mám narodeniny, ale tým, že odlietam do Turecka na dlhší čas, môj manžel mi urobil včera krásne prekvapenie v podobe malej oslavy. Nechýbali ani moji najmilší priatelia, čo ma veľmi potešilo. Len z Bratislavy mi veľmi chýbali moji najbližší, ale vynahradíme si to po Turecku ďalšou oslavou. Ďakujem za tento krásny darček a čas, bolo to nádherné," vyjadrila svoju radosť z narodeninových osláv na Instagrame.

Takto oslavoval narodeniny Karlos vo svojom Vémolande pred dvomi rokmi:

Na odkaz na sociálnej sieti k Leliným narodeninám nezabudol ani Karlos Vémola. "Zajtra mi odlieta na štrnásť dní a ja budem slamený vdovec, tak urobím oslavu dnes," prezradil zápasník. Vyzerá, že to myslel úprimne, keď po zápase s Kinclom prehlásil, že vo váhovej kategórii do 84 kíl už viac nenastúpi. Cena bola príliš vysoká. "To, čo som zažil behom zhadzovania, keď som za jeden večer zhadzoval 12 kg, a to, čo som robil svojmu zdraviu a svojej rodine, to už nikdy nemôžem urobiť," zaprisahával sa s tým, že to rodine vynahradí. Začal s úpravou ich záhrady vo Vémolande, behal po záhradkárstvách, rýpal sa v hline a okopával rastliny. Na svoj výsledok je hrdý. Možno Lelu prekvapí po jej príchode z Turecka aj niečím ďalším užitočným, lepšie, ako keby to mal byť zase nejaký škandál...

Lela si k narodeninám dopriala oddych v horúcom Turecku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie