Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veľká novina v živote Verešovej! Po novom je zrazu všetko inak!
Zdielať na

Veľká novina v živote Verešovej! Po novom je zrazu všetko inak!

Archívna reportáž

Vo svojom doterajšom živote si bývalá Miss Slovensko Andrea Verešová (42) zarobila svojou krásou poriadny balík peňazí. No zdá sa, že sa rozhodla pre iný biznis. Zjavne sa bude pokúšať využiť svoje znalosti z práva, ktoré študovala na právnickej fakulte v Prahe a v Plzni, kde ho aj úspešne ukončila. Asi usúdila, že v jej veku je už najvyšší čas, aby dokázala, že roky venované štúdiu vie uplatniť aj v praxi. Určite jej bude veľkou oporou manžel Daniel Volopich (58), ktorý je skúseným právnikom.

​Nie každej víťazke súťaže krásy sa podarí zostať na výslní také dlhé roky, ako to dokázala Andrea Verešová. Jej nevšednú krásu a dokonalú postavu možno obdivovať už roky na obálkach magazínov, kalendárov aj v spoločenských rubrikách mnohých časopisov už od roku 1999, keď získala korunku Miss Slovensko. Pozornosť na seba upútala neskôr aj tým, že sa stala načas partnerkou legendárneho hokejistu Jaromíra Jágra, ale aj uniknutými nahými fotkami. Jej ambíciou bolo ale tiež dokázať, že má aj na to, aby zvládla vyštudovať právo, čo sa jej aj podarilo. Zatiaľ ale štúdium nezúročila praxou, čo sa má však čoskoro zmeniť.

Pre Verešovej rodinu sa stal posledné roky Dubaj druhým domovom. Exkluzívne miesto na Arabskom polostrove s celoročne teplým a slnečným počasím je iste skvelým miestom pre život, aj preto si tam kupujú nehnuteľnosti mnohé naše celebrity. Právnickými radami sa im tam rozhodla pomáhať prostredníctvom novootvorenej advokátskej kancelárie aj Andrea spolu s jej manželom. "Mám pre vás úžasnú novinku. Naše nové kancelárie sa nachádzajú v Al Hawai Tower," oznámila nový biznis táto vyštudovaná právnička. 

Andrea v JOJke prezradila všeličo:

​Vladovi Voštinárovi v jojkárskej relácii Inkognito prezradila, že ju sociálne siete už veľmi nebavia, zaberajú jej aj priveľa času. "Mám rodinu, deti, svoje podnikanie, nadačný fond, ktorému sa venujem, tak tie sociálne siete idú už trošku bokom," povedala Andrea. Je vraj tiež v tomto smere stará škola a nebaví ju zdieľať a dokumentovať všetko z jej života, ako to robia dnešní influenceri. "Príde mi to dosť trápne," zhodnotila Verešová, ktorá si našla inú oblasť, ktorej sa chce venovať.

Slovenčina už nie je Andreinou silnou stránkou:

"V prípade, že by ste potrebovali akékoľvek právne služby, poradiť s vaším podnikáním, založiť firmu alebo živnosť, vybaviť víza, kúpiť, predať nehnuteľnosť alebo napísať zmluvu či závet, môžete sa na nás obrátiť aj tu v Dubaji," s úsmevom propaguje novinku z kresla z jej dubajskej luxusnej kancelárie. Zrejme bude v Dubaji tráviť spolu s rodinou väčšiu časť roka, aj keď toto mesto postavené na púšti nie veľmi ideálne pre záľubu jej detí v snowboardingu, kde dosahujú skvelé výsledky na medzinárodných súťažiach. Miestna lyžiarska hala je pre profíkov skutočne trochu primalá, ale ktovie, v tomto emiráte je možné zjavne všetko.

Najčítanejšie