Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ťažké chvíle Hany Gregorovej! Slzy aj hnev pre jej syna Ondřeja Brzobohatého!
Zdielať na

Ťažké chvíle Hany Gregorovej! Slzy aj hnev pre jej syna Ondřeja Brzobohatého!

Archívna reportáž

Ťažké chvíle prežívala aktuálne spolu so synom Ondřejom Brzobohatým (40) aj jeho matka Hana Gregorová (70). Škandál, ktorý prepukol po jeho verejnom priznaní, že má záľubu v drag queen a tiež, že bol na žiadosť exmanželky Táni Kuchařovej (35) za sexuologičkou, ktorá mala údajne potvrdiť, že to nie je dedičné, ako aj jeho sexuálnu orientáciu, znášala veľmi ťažko. Keď vyšiel jeho otvorený rozhovor k tomu, zaplavilo ju množstvo esemesiek od známych. Ku "kauze" sa postavila jasne.

​O tom, že vyjde v Blesku Ondřejova otvorená spoveď k dokumentu exmanželky Taťány Kuchařovej v rámci jej žiadosti o cirkevné anulovanie ich sobáša, informal muzikant mamu Hane Gregorovej "Mamu telefonicky zohnal až v nedeľu pred vydaním rozhovoru.  ..Keď jej v pondelok začal drnčať telefón a chodilo jej stovky správ, bola úplne v šoku!" uviedol nemenovaný zdroj pre Blesk."Slzy striedala naštvanosť na celú situáciu. Režisér Moravec pani Gregorovej ponúkol, že pokiaľ potrebuje, že ju v ten pondelok z pľacu uvoľní. Ona to ale odmietla a nakrúcala ďalej. Bola neuveriteľne statočná," zmienil sa ďalej o situácii jej kolega.

Zdá sa, že ani ona o všetkom, čo sa odohrávalo v súkromí manželstva jej syna a nevesty, nevedela. Je známe, že sa nevyjadrovala dobre ani o jednej synovej manželke. Zatiaľ čo na Ondrov prvý sobáš neprišla, ten druhý s Táňou absolvovala a spočiatku sa zdalo, že je všetko v pohode. Skutočná kríza prišla  až po herečkinej afére s Koptíkom, od ktorého sa pár dištancoval. Na oplátku Hana tvrdí, že Táňu nemusela od začiatku.

Rozvod situáciu neupokojil:

"Miss World nie je žiadna značka kvality! Na tom som trvala, keď si Ondřej s Kuchařovou začal. Na tom stále trvám a budem trvať, teraz sa to akurát potvrdilo!" prehlásila Gregorová minulý týždeň pre Blesk. Keď si prečítala synov rozhovor s priznaním o tom, že sa rád prezlieka za Tiffany Richbitch, snažila sa mu čo najrýchlejšie vyjadriť podporu aspoň cez telefón. "Keď jej to zdvihol, plakala a mám pocit, že aj Ondřej na druhej strane. Stále mu opakovala, že ho miluje takého, aký je. Že je na jeho strane a že sa má držať," pokračoval zdroj v opise situácie svoje kolegyne.

​Napokon sa rozhodla aj pre prehlásenie k synovej kauze na sociálnych sieťach: "Ondrejko môj milovaný, chcem ti len povedať, že život prináša rôzne sklamanie a výhry a že bez nich by bol nudný a monotónny. Som na teba pyšná, aký si správny chlap, a že sme z teba, s tvojím úžasným otcom, vychovali slušného človeka a skutočného gentlemana. Milujem ťa, môj najdrahší, aj Tiffany, láskou prenesmiernou, a dokiaľ budem žiť, je tu moja náruč, ktorá ťa bude chrániť vždy, keď to budeš potrebovať. Tvoja mama!" Už pred časom uviedla, že vzťahy so synom aj dcérou sú po turbulenciách a napätí už v poriadku, a ako je jasné, nevynechala príležistosť to potvrdiť.

Najčítanejšie