Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čaká ich pád?! Belohorcovej Hájek si to mal na Tenerife poriadne pokašľať!
Zdielať na

Čaká ich pád?! Belohorcovej Hájek si to mal na Tenerife poriadne pokašľať!

Archívna reportáž

Nie je veľkým prekvapením, že manžel Zuzany Belohorcovej (47), temperamentný Vlastimil Hájek (49), dokáže byť vo svojom podnikaní aj veľmi nepríjemný. Na Floride, kde žili spolu dvanásť rokov, vládne na realitnom trhu, kde pôsobil, tvrdá konkurencia, a ak chcel uspieť, musel mať ostré lakte. Tento spôsob jednania zrejme nezmenil ani po presťahovaní sa do Španielska, a aj keď sa ho údajne snaží Zuzana krotiť, zjavne sa jej to nedarí. Na Tenerife sa stihol podľa všetkého rozhádať s veľkou časťou tamojšej česko-slovenskej komunity, aj rozísť so spoločníčkou v realitke, ktorá mu pomohla pri jej zrode.

​Vlani v novembri usporiadali majitelia úspešnej realitnej kancelárie, manželia Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek, mega párty k ročnému výročiu od jej založenia. Pozvali na ňu veľa českých aj slovenských celebrít. Pochválili sa, že sa rýchlo stali hviezdou na tamojšom realitnom trhu. Vyvolali tým však závisť, ako sa posťažovala Belohorcová, mnohí im to nedoprajú a udávajú ich. "Rozbili sme trh. Realitky, ktoré sú tam už roky a išli trochu iným tempom, majú s nami, pochopiteľne, problém," vysvetľovala s tým, že hneď po párty im prišli dve kontroly. "Najmä Vlastu to veľmi trápi. Je mi to ľúto, ale nemôžeme sa z toho zrútiť. Kto je úspešný, musí počítať so závisťou. Musí to byť pre nás hnacím motorom," konštatovala.

No ako to vyzerá, nebude ani Vlasta Hájek úplný anjelik. Svoju spoluprácu s ich realitkou ukončila aj miestna obyvateľka Diana Kállay, ktorej vďačia za pomoc pri jej otvorení, ale nebolo to údajne celkom dobrovoľne. Pre eXtra.cz potvrdila, že od Hájeka vraj dostávala výhražné správy. "Áno! Just closed medzi nami. Bolo to ródeo, ale niekedy je lepšie ísť každý svojou cestou. Naše predstavy, ako ďalej rozvíjať TR, boli naozaj veľmi odlišné od Dianiných. Napriek tomu jej ďakujeme a prajeme všetko dobré, nech sa ti darí," stálo na profile Instagramu ich realitky spolu s ich fotkou. 

Podľa niektorých ľudí žijúcich na Tenerife spôsobili Vlasta a Zuzana svojim štýlom podnikania a života na pokojnom ostrove poriadnu búrku v medziľudských vzťahoch: 

Vlasta mal údajne žiadať od Diany, aby na Zuzanu previedla bez odplaty časť jej podielu, čo riešila právnou cestou, až napokon ju mal nevyberane donútiť predať jej celý podiel. Vyzerá, že urobil chybu. "Vlasta Hájek na Tenerife rozbehol biznis snov. Predáva tie najdrahšie vily, zarába milióny, ale sám si to pokazil. Postupne si proti sebe poštval skoro celú tamojšiu česko-slovenskú komunitu, ktorá drží spolu. Aktuálne by sa tam dala hustá nálada krájať a málokto sa s Vlastom chce stretnúť. Tenerife im začína byť celkom malé. A teraz navyše všetci čakajú, ako sa im bude dariť vo firme, keď ani jeden z nich nehovorí po španielsky, čo je veľmi dôležité aj počas komunikácie s bankou a úradmi," mieni zdroj. Vlasta Hájek však spory s Kállay popiera. "Nie je to pravda. My sme Dianu kráľovsky vyplatili a obe strany sú spokojné," tvrdí Hájek. Podľa informaci síce odkúpili celý jej podiel, ale splácať ho majú podľa dohody mesačne po častiach.

 Hájek popiera, že by sa so spoločníčkou v biznise Dianou rozlúčili v zlom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tenerife Real (@tenerifereal)

Súvisiace články

Najčítanejšie