Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Misska Šeredová ide pred oltár s MILIARDÁROM! Už má aj dátum svadby!
Zdielať na

Misska Šeredová ide pred oltár s MILIARDÁROM! Už má aj dátum svadby!

Archívna reportáž

Po tom, čo sa vlani v auguste na ostrove Mykonos zasnúbila Alena Šeredová (45) s bohatým talianskym podnikateľom a dedičom automobilky Fiat, Alessandrom Nasim (48), sa jej priaznivci nevedeli dočkať termínu svadby. Po dlhom tichu ho bývalá česká 1. vicemiss konečne oznámila. Už onedlho by sa mala stať manželkou donedávna jedného z najžiadanejších slobodných mužov Talianska, člena poprednej a významnej talianskej rodiny Agnelli.

​Svoje šťastie v živote si zaiste uvedomuje jedna z najúspešnejších českých missiek, Alena Šeredová, ktorá zrejme zakrátko zmení svoje priezvisko za Agnelli. Manželstvom s členom tak významnej talianskej rodiny získa skutočne veľa - nielen majetku, ale aj kredit. So šarmantným dedičom automobilky Fiat, Alessandrom Nasim, ktorý ju vlani v auguste požiadal o ruku, má trojročnú Vivienne. Minulý rok ešte nemala predstavu kde a kedy svadba bude, no už vedela, ako si ju predstavuje. "Pokúsime sa o malú svadbu, s pár dôvernými známymi," tvrdila Alena. O tom, že na budúci mesiac dôjde k iba k malej svadbe, sa však dá vážne pochybovať.

"Áno, áno. Potvrzujem, že svadba bude 17. júna, tak teraz iba skúšame," komentovala Šeredová stav príprav pre ŽivotvČesku.cz. Pre Alenu to bude už druhá svadba, tú prvú zažila v roku 2011 s talianskou futbalovou hviezdou Gianluigim Buffonom. K ich rozvodu prišlo ale už v roku 2014 po jeho nevere. Majú spolu dvoch synov - Louise Thomasa (15) a Davida Leea (13). Tých berie ako svojich aj Alessandro Nasi. Ona by vraj už po ďalšej svadbe ani neprahla, ale nechala si poradiť od kolegyne. "Terezka Maxová mi vždy hovorí, aby som sa nebála, že druhé manželstvo je vždy lepšie. Takže ja jej verím a uvidíme. Ja by som nemusela. Ale Alessandro to ešte nezažil, takže možno k tomu jedného dňa dôjde," vyjadrila sa vlani ešte pred zásnubami.  
Alena sa bude vydávať už po druhýkrát, jej prvý manžel bol tiež slávny a bohatý Talian, futbalista Gigi Buffon:

​Hoci sa Alena cíti v Taliansku už ako doma, často sa jej cnie aj za rodným Českom. Pravidelne navštevuje svoju rodinu a priateľov, jej rodičia nemohli chýbať ani na ostrove Mykonos, keď ju tam vlani požiadal Agnelli o ruku a predtým akoby starosvetsky požiadal o zvolenie aj jej otca. K češtine vedie Alena aj dcérku, keď predtým urobila v tomto smere, ako sa priznala, chybu so synmi. Veľa priaznivcov má v Česku, s ktorými sa kontaktuje  prostredníctvom sociálnych sietí. Každý mesiac aspoň raz spustí anketu, kde sa jej môžu ľudia spýtať na čokoľvek. Väčšinou sa ich otázky týkajú jej života v Taliansku, partnerského vzťahu, materstva, ale aj názoru na aktuálne trendy v móde v Taliansku, či odporúčaní dobrej kozmetiky. Teraz bude číslo jedna iste téma svadby.

Alena Šeredová sa čoskoro stane ženou vplyvného a bohatého talianskeho podnikateľa:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie