Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Depp a Heard po česky? Brzobohatý podáva žalobu na exmanželku Kuchařovú!
Zdielať na

Depp a Heard po česky? Brzobohatý podáva žalobu na exmanželku Kuchařovú!

Archívna reportáž

Máloktorá kauza zarezonovala v českom šoubiznise tak, ako odhalenie obsahu žiadosti k cirkevnému anulovaniu sobáša Taťány Kuchařovej (35) a Ondřeja Brzobohatého (40). Dvaja krásni a nadaní ľudia sa do seba pustili naozaj škaredo. Ondro si je celkom istý, že dokument, kde sa píše o jeho záľube v drag queen i neplodnosti, poslala viacerým redakciách práve Táňa. Pochopiteľne sa mu nepáči, že sa tak intímne záležitosti riešia verejne, pritom však paradoxne detailný rozhovor k téme poskytol práve on, na čo poukazuje aj Kuchařová. Odmieta jeho obvinenia, že dokument zaslala médiám ona, mohlo by ju to vraj znevýhodniť pred cirkevným súdom.

​Aj keď Ondřej Brzobohatý bol vždy ten, kto sa k problémom s Taťánou Kuchařovou nechcel vyjadrovať, teraz sa rozhodol už viac nemlčať. Dohnalo ho k tomu presvedčenie, že za poskytnutím dokumentu médiám je práve ona a jej následné tvrdenia a obracanie kauzy proti nemu ho presvedčili, že je čas na žalobu. "Je toho na môj žalúdok vážne príliš. Už sa v rámci kauzy Kuchařová vs. Brzobohatý útočí aj na moju rodinu a celá záležitosť tým klesá pod tú najnižšiu úroveň verejného prania špinavej bielizne. Rád by som teda svojím nasledujúcim prehlásením ukončil všetko raz navždy," začal s vysvetľovaním. Rozčúlilo ho zrejme to, že sa Tánina kamarátka zmienila o jej údajnej finančnej pomoci pre neho a jeho sestru Rolu, keď boli počas covidu bez práce a peňazí.

Na druhej strane sa aj Rola negatívne vyjadrila k Táni, čo mohlo vyprovokovať reakciu. Tak či onak, nie je to pekné ani z jednej strany. Ondro zrejme urobil chybu, keď poskytol Blesku skôr, ako by sa zverejnil inkriminovaný dokument, svoje priznanie k záľube v prezliekaní za ženu, ktorú nazval Tiffany Richbitch, ale aj o Táninej pochybnosti k jeho sexuálnej orientácii a plodnosti. Iný pohľad vniesla do prípadu odborníčka v oblasti ochrany osobnosti, mediálneho práva a rodinného práva, Eva Ondřejová: "Pokiaľ jeden z exmanželov mal informáciu, že sa bulvár chystá zverejniť detaily z neverejného riadenia, mohol podať návrh na nariadenie predbežného opatrenia, ktorým by súd zakázal zverejňovať súkromné informácie." 

Taťána sa verejným podujatiam nevyhýba, ako aj nedávno na Miss ČR, a vyzerá  výborne napriek starostiam:

Odborníčku ale povolala do lsužby Kuchařová a tak neprekvapujú jej ďalšie slová. "Potvrdenie, šírenie a súvisiace rozhovory či komentáre v médiách je možné objektívne považovať za citeľný zásah predovšetkým do osobnostných práv pani Taťány Kuchařovej, pričom ďalšou medializáciou a eskaláciou celej záležitosti sa tento už intenzívny zásah ďalej prehlbuje ako zo strany médií, tak tretích osôb," vyjadrila sa zjavne hanobiac Brzobohatého. Kuchařová sa dočkala obrovskej kritiky, Brzobohatý pre zmenu obrovskej podpory. Jeho hnev to nehzmiernilo, jej vyjadrenia v dokumente podľa neho poškodili jeho práva. "Napriek tomu, že pravda vyšla najavo, Taťána ju ďalej bezostyšne popiera vo svojich lživých prehláseniach písaných evidentne advokátskou rukou, v ktorých sa snaží vinu hodit na mňa a od podstaty veci odviesť pozornosť," tvrdí Ondřej. 

Nie všetci ľudia sú na Ondřejovej strane, súdiac podľa komentárov:

Brzobohatý chápe, že Blesk nechce a nemôže zverejniť zdroj dokumentu, no on má vraj dosť svedkov, aby si bol istý, že je za tým jeho exmanželka. "Preto na Taťánu Kuchařovou podávam na civilný súd žalobu za ohováranie, aby se pravda definitívne aj na súde potvrdila a zastavila sa tak centrifúga špekulacií," uzavrel ráznym krokom Ondřej. Je smutné, že kedysi krásny príbeh lásky sa končí takto nepekne. Zdá sa, že tento celebritný pár bude smutnou českou verziou sporu Depp vs. Heard.

Taťána si stojí za tvrdením, že bulváru neposkytla žiadne informácie z cirkevného rozvodu:

Súvisiace články

Najčítanejšie