Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Vémola má problém, polícia ho tajne sledovala! Ako sa chce z TOHTO vysekať?!
Zdielať na

Vémola má problém, polícia ho tajne sledovala! Ako sa chce z TOHTO vysekať?!

Archívna reportáž

Karlos by nechcel, aby dopadol pri vyšetrovaní ako v zápase s Attilom či Kinclom...

V súvislosti s kauzou bielych tigrov, do ktorej je zapletený zápasník MMA Karlos Vémola (37), vychádzajú najavo nové skutočnosti. Zdá sa, že v tom je až po uši. Aj po tom, čo už vedel, že po ňom idú príslušné orgány, sa mal stretnúť s ďalším obvineným, aby spolu riešili zlegalizovanie bieleho tigríka. Zrejme netušili, že ich sledujú, a tak teraz majú ako dôkaz aj fotografie, ktoré sú súčasťou súdneho spisu. Hrozí mu trest odňatia slobody na tri roky a tým aj koniec kariéry zápasníka.

​Po potupnej prehre s rivalom Patrikom Kinclom (33) sa musí Karlos Vémola ďalej potýkať s veľmi nemilou záležitosťou súvisiacou s jeho záľubou v šelmách. Aj keď popiera svoju vinu, dôkazy to spochybňujú. "Všade sa teraz dočítam, že mi hrozia tri roky väzenia. Tak to mi fakt nehrozí, aj keby bola pravda, čo si na mňa vymysleli v udaní, tak mi hrozí maximálne pokuta," dušoval sa pred časom a oháňal sa aj papiermi, ktoré mali potvrdzovať jeho bezúhonnosť. "Ja som predložil všetky dokumenty, povolenie na chov som dokonca zverejnil na svojom instagramovom účte. Všetko mám v poriadku. To, že to polícia ďalej vyšetruje, je asi úplne normálne a je absurdné, že by mi hrozilo nejaké väzenie," vysvetľoval pre Super.cz. 

Jeho fanúšikovia by mu radi verili, no zrejme sa mýlia, ako ukazujú aj dôkazy zo sledovania tajnou políciou v prípade s krycím menom Šarlota II. Legitímny vlastník bielych tigrov A. Š. mal poskytnúť Vémolovi papiere o pôvode tigríkov, ktorých dostal do držby, ale to spoľahlivo vyvrátil rozbor DNA. Jedného z nich už neoprávnene predal. "Sledovanie Karlosa Vémolu, ktorý dostal v rámci akcie krycie meno Kave, prebehlo na príkaz vtedy vyšetrujúcich colníkov v januári tohoto roku a operatívci to celé pomenovali Šarlota II. Šli za ním na niektoré miesta na Prahe 5, zdokumentovali tiež jeho stretnutie s ďalším obvineným A. Š.," prezradil pre eXtra.cz zdroj z okruhu vyšetrovateľov. "Nafotili si ich a nakrútili ich spolu pri pokuse zlegalizovať tigríka,"  uviedol ďalej. 

Priamo v dome, kde žije s dvoma deťmi a manželkou má Karlos súkromnú ZOO, ktorú nazýva Vémoland. Pozrite si ju zblízka vo videu:

"Vtipné na tom je, že to prebehlo už v dobe, keď páni vedeli, že sa o nich zaujíma kriminálka. A pôsobí to celé tak, že naivne predpokladali, že sa im podarí zvieratá zlegalizovať ešte predtým, než úplne zaklapne pasca. Asi verili, že to vyšetrujú halabala a netušili, ako intenzívne sa tomu venujú. Pokiaľ by predsa len bola pravda, že by Karlos bol púhou obeťou, že by bol teda vo všetkom nevinný, tak by predsa už žiadne snahy o legalizáciu neprevádzal. S človekom, ktorý ho mal údajne podviesť, by sa už neschádzal a viac by spolupracoval s políciou. Takto to na mňa pôsobí skôr ako snaha jedného kumpána pomôcť druhému," vyjadril svoje pomerne racionálne špekulácie nemenovaný zdroj. Karlos Vémola bude mať teda čo pred súdom vysvetľovať. Sebavedomie mu nechýba, no to mu nechýbalo ani pred zápasom s Kinclom...

Láska k šelmám a divokým zvieratám priviedla Karlosa do poriadnych problémov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie