Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Príšerný nález! Po 5 mesiacoch nezvestnosti našli ostatky herca v kufri zaliatom betónom!
Zdielať na

Príšerný nález! Po 5 mesiacoch nezvestnosti našli ostatky herca v kufri zaliatom betónom!

Zdroj: pexels.com

Hoci je ich krajina vysokou zločinnosťou, žiaľ, známa, predsa len tento prípad otriasol mnohými Bazílčanmi. Známeho herca Jeffa Machada (†44) našli v kufri zaliatom betónom v 6 metrov hlbokej jame na dvore domu v Campo Grande. Podľa miestnych médií brazílske úrady našli jeho pozostatky minulý týždeň v pondelok. Údajne si mal dom, v ktorom sa našlo Machadovo telo, prenajať hercov priateľ, ktorý je v súčasnosti vyšetrovaný ako podozrivý, jeho identita nie je verejne známa.

​Herca Jeffa Machada, ktorý pred svojím zmiznutím účinkoval v obľúbenej brazílskej telenovele Reis, našli až štyri mesiace po nahlásení jeho nezvestnosti v kufri zaliatom betónom. Jeho smrť potvrdil rodinný právnik Jairo Magalhães Pereira: "S ľútosťou zdieľam smutnú správu o úmrtí herca Jeffa Machada, ktorého telo sa našlo so známkami škrtenia. Táto situácia nás hlboko zarmucuje a poburuje tvárou v tvár utrpeniu, ktorému Jeff čelil. Tento nález nás konfrontuje s krutosťou prítomnou v našej spoločnosti a motivuje nás k hľadaniu pravdy a spravodlivosti tvárou v tvár takýmto prípadom."

Po prvýkrát nahlásila rodina hercovu nezvestnosť 27. januára po tom, ako príslušníci charitatívnej organizácie našli  v jeho dome v Rio de Janiero jeho osem opustených psov. V nasledujúcich mesiacoch rodina údajne dostávala správy z Jeffovho telefónu, no zjavne len od osoby, ktorá sa za neho vydávala. Machadovej matke Marii das Dores (73) sa ale nepozdávalo plno chýb v texte. Jej podozrenie sa zvýšilo po tom, keď sa dotyčná osoba vyhovárala, že sa nemôže ozvať, lebo jej vraj padol mobil do záchodovej misy. So synom mala naposledy hovoriť 29. januára. 

Smrť Jeffa je v Brazílii veľkou témou, polícia by už mala mať v rukách podozrivého:

Rodina opätovne nahlásila hercovu nezvestnosť po tom, ako sa jej obavy ešte viac prehĺbili, keď si všimla, že bolo zmenené Jeffovo heslo do cloudu  a vyplo sa aj polohovanie jeho mobilného telefónu. Príslušné úrady sa stále snažia vyriešiť záhadu hercovho zmiznutia a následnej smrti. V súčasnosti vyšetrujú podozrivého muža, ktorého spozorovali približne pred mesiacom vchádzať do domu, ktorý si prenajal, a na pozemku ktorého našli hercovo telo. Vyšetrovatelia odhalili, že sa s Machadom poznal, ostáva zrejme prísť už len na motív tohto otrasného činu. 

Fanúšikovia blízki smútia za Jeffom a dožadujú sa spravodlivého vyšetrenia vraždy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeff Machado (@jeffmachadocosta)

Súvisiace články

Najčítanejšie