Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tretí najbohatší muž sveta sa zasnúbil! TÁTO sexbomba nosí snubák za 2,5 milióna!
Zdielať na

Tretí najbohatší muž sveta sa zasnúbil! TÁTO sexbomba nosí snubák za 2,5 milióna!

Archívna reportáž

Po takmer piatich rokoch od zoznámenia sa tretí najbohatší muž sveta Jeff Bezos (59) rozhodol požiadať svoju priateľku Lauren Sánchez (53) o ruku. Pár sa o túto novinku podelil s ostatnými na víkendovej párty Vanity Fair vo francúzskom Cannes, kde navštívili filmový festival. Keď sa práve nezúčastňovali festivalového diania, zdržiavali sa na miliardárovej obrovskej jachte, ktorej provu zdobí morská panna pripomínajúca Sanchez. Pre Bezosa je zjavne Laureen jeho veľkou múzou, pre ktorú urobí snáď všetko, čo jej vidí na očiach.

​Úspešná americká reportérka a moderátorka Lauren Sánchez očarila miliardára Jeffa Bezosa v roku 2018 natoľko, že sa k vzťahu s ňou priznal aj verejne - no až po tom, čo ho začali z jedného vydavateľstva vydierať zverejnením ich romániku. Vzápätí na to podala jeho manželka MacKenzie žiadosť o rozvod ich 25 rokov trvajúceho manželstva a získala polovicu Bezosovho majetku. O rozvod svojho manželstva zakrátko po nej požiadala aj Sánchez. Odvtedy sa obaja objavujú v spoločnosti ako pár, ale od 22. mája sa môžu predstavovať už aj ako snúbenci. Sánchez sa pochválila masívnym zásnubným prsteňom počas slávnostného večera vo francúzskom Cannes.

Hneď na to sa pár objavil na titulkách mnohých publikácií. Slávnostnou večerou s prípitkom so šampanským v luxusnej reštaurácii La Petite Maison svoje zásnuby oslávili spolu s Bezosovou sestrou Christinou a jej manželom Stevom Poorom, aby sa potom odobrali na miliardárovu jachtu za vyše pol miliardy dolárov a ďalej pokračovali v zábave. Aj keď je Sanchez už roky veľmi úspešnou moderátorkou a reportérkou, iste ani nesnívala o tom, že tesne pred päťdesiatkou stretne princa, ktorý jej zabezpečí rozprávkový život, ba dokonca na budúci rok aj let do vesmíru s čisto ženskou posádkou.

Jeff svojej partnerke venoval k zásnubám prsteň s poriadnym "šutrom":

​Ani nečudo, že k januárovým narodeninám Bezosa mu Laureen zablahoželala na Instagrame a nezabudla ho pritom vychváliť priam až do nebies. "Všetko najlepšie k narodeninám mužovi mojich snov, ktorý svojím smiechom a láskavým srdcom rozžiaril môj svet. Ukázal si mi, že žiadna veľká láska sa nevybojuje bez statočnosti. Ďakujem ti, že si vždy stál po mojom boku a že si bol tým najláskavejším a najpodporujúcejším partnerom," vyznala sa Laureen z obdivu k Jeffovi. No ktovie, či by s ňou súhlasili pracovníci Amazonu, štrajky vo viacerých štátoch sveta sa tam konali pre nedobré pracovné podmienky a nízke mzdy a o jeho láskavosti a podpore by sa preto dalo vážne pochybovať. No byť snúbenicou tretieho najbohatšieho muža má rozhodne moc ružových okuliarov.

Lauren nešetrí vyznaniami lásky na adresu svojho budúceho manžela a zároveň jedného z najbohatších ľudí sveta: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Súvisiace články

Najčítanejšie