Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vémola sa konečne OZVAL! Jeho exmilenka si rada kopla, zato Agáta to vidí inak!
Zdielať na

Vémola sa konečne OZVAL! Jeho exmilenka si rada kopla, zato Agáta to vidí inak!

Archívna reportáž

Trpkú pilulku musel prehltnúť zápasník MMA Karlos Vémola (37) po sobotňajšej prehre s Patrikom Kinclom (33). Snažil sa urobiť všetko pre svoje víťazstvo, od ktorého sa aj podľa jeho slov mala odvíjať jeho budúcnosť. Ambiciózne sny sa prehrou rozplynuli, čakajú ho však ďalšie zápasy. Už ale nie je kráľ, ako sa búchal do pŕs a iste utrpí aj finančne. Lela však stojí pri ňom, hneď po zápase ho bežala utešovať. Obaja rýchlo zmizli z miesta jeho potupy, pričom na neho pokrikovali diváci hanlivé slová, ktoré už asi ani nevnímal. Takmer nevidel na oko po údere Kincla, celkovo bol veľmi otrasený, neprišiel ani na tlačovku a trvalo 24 hodín, kým sa svetu ozval.

​Iste nie je jednoduché pre ženy vrcholových zápasníkov ustáť mesiace ich príprav na zápasy, počas ktorých na ne a rodinu veľa času nemajú. Nervy pracujú na oboch stranách, ale na kompenzáciu im to zabezpečuje nadštandardný spôsob života. Lela s Karlosom si ešte pred jeho plným nasadením do príprav na zápas s Kinclom užili luxusnú dovolenku na Mauríciu, potom už musela znášať všetko, čo predchádza zápasu. Je to veľmi tvrdý šport, pri ktorom hrá rolu aj psychika. Karlosa jeho súper nešetril, vyhadzoval mu na oči jeho aféry so ženami a podľa Vémolu bol aj za jeho udaním z nelegálneho držania bieleho tigra. Na zápas preto nastúpili obaja poriadne vyburcovaní vzájomnou nevraživosťou.

Vémola sa natrápil aj so zhadzovaním kíl, už dva týždne pred zápasom prestal jesť a posledné dni aj piť. Deň pred vážením mal ešte dvanásť kíl navyše, ale absolútne neuveriteľne ich dokázal dať do druhého dňa dole. Iste ho to ale stálo veľa síl, ktoré mu zrejme chýbali na zápase, hoci bol nesmierne motivovaný. "Ak chcem tú odvetu, o ktorej snívam už roky, s Attilom Véghom, tak musím poraziť Kincla. Pokiaľ nie som schopný poraziť Kincla, tak si nemôžem myslieť, že by som bol kedy schopný poraziť skvelého zápasníka, ako je Attila," úprimne priznal Karlos. Jeho manželka mu ale verila, keď deň pred zápasom napísala na Instagram: "Spolu tvoríme skvelý tím a zajtra si ideme pre víťazstvo." Na zápas si obliekla pre šťastie tie isté šaty, ako keď Karlos získal v roku 2020 opasok šampióna.

Karlos na tlačovku neprišiel, takto zápas okomentoval víťaz, Patrik Kincl:

Tak optimistický bol ale málokto. V stávkach jednoznačne prevažovali tipy na víťazstvo Kincla. Vsadila na neho aj Karlosova údajná exmilenka, pornoherečka Rika Fajne a radila tak aj jej známym, vrátane jej snúbenca. Ako jedna z mála držala stranu Vémolovi Agáta Hanychová, ktorá prišla na zápas so synom Kryšpínom. "Za mňa teda fakt nie! Pre mňa namachrovaný debilko. Tak možno nabudúce! Pre mňa je víťaz Karlos," okomentovala víťazstvo Kincla na Instagrame. Lela znášala pohľad na rany, ktoré Karlos dostával len ťažko, no zažívala veľmi ťažké chvíle už pred zápasom, keď Karlos zúril od hladu. Vraj posledné dni už pre vypäté dianie v dome nespali ani deti. "Konečně bude doma relax, oddych a to, čo k tomu patrí," zverila sa Blesku ešte hodinu pred zápasom, no zrejme nemala na mysli, že sa budú musieť vyrovnávať s prehrou. 

Karlos sa po prehranom zápase rozsiahlo vyjadril na svojom Instaramovom profile:

Vémola sa 24 hodín po zápas napokon vyjadril a jeho slová znejú úprimne, dokonca nesie aj prehru so vztýčenou hlavou, hoci mnohí vidia, že sa len vyhovára. Výčitky smerovali najmä k tomu, že na podanie ruky po zápase ešte rozhodne mohol energiu nájsť. Nestalo sa, čo je považované za vrchol nešportového správania. Podľa komentárov sú mnohí presvedčení, že Vémola text na Instagrame nepísal a snaží sa to za neho žehliť agentúra. Nuž, Karlos je známy tým, že prehry nesie ťažko, azda to predýcha a ozve sa fanúšikom po zahojení rán aj osobne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie