Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nový frajer sotva pol roka po rozchode?! Sklenaříková sa dala dokopy s TÝMTO známym hercom a spevákom!
Zdielať na

Nový frajer sotva pol roka po rozchode?! Sklenaříková sa dala dokopy s TÝMTO známym hercom a spevákom!

Archívna reportáž

Vlani v decembri sa rozhodla slávna slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (51) žiť oddelene od svojho manžela Arama Ohaniana (54), pochádzajúceho z Arménska. Žila s ním posledné roky v jeho marockom hoteli v Marakeši obklopená luxusom. Majú spolu krásnu, doslova vymodlenú dcérku Ninu (4), ale ani to nezastavilo Adrianu zo vzťahu, kde sa už vraj necítila byť pre svojho manžela dostatočne príťažlivá, radšej odísť. Vyzerá, že si už ale našla iného nápadníka, a to francúzskeho rapera a herca prezývaného Stomy Bugsy (50), vlastným menom Gilles Duarte.

​Po rozchode s manželom Aramom Ohanianom sa krásna modelka slovenského pôvodu Adriana Sklenařiková rozhodla pre život v milovanom Paríži. K rozchodu uviedla na sociálnej sieti emotívne slová: "S ťažkým srdcom píšem týchto pár riadkov. Dvanásť nádherných rokov strávených spolu... Vibrovala som v každom okamihu. Nikdy som sa tak nenasmiala ako po tvojom boku. Náš príbeh bol krásny a ja som ho tak veľmi milovala... Dnes sme sa však rozhodli, že pôjdeme každý svojou cestou... Láska nikdy nezomrie."    

Adriana to zhodnotila racionálne a dodala: "Ak sa nám nedarí, prečo by sme sa mali obetovať? Nikdy nie je príjemné povedať zbohom, ale vzťah, ktorý sa končí, nemusí byť nutne negatívny." Dôvod na optimizmus môže u nej vyplývať z toho, že zrejme našla opäť novú lásku. V časopise Closer sa objavili fotografie Adriany Sklenaříkovej, ktorá je vo Francúzsku známa pod priezviskom Karembeu po svojom prvom manželovi, futbalistovi Christianovi Karembeu, v spoločnosti Stomy Bugsyho. Pôsobili ako dve hrdličky, keď ich paparazzi spolu zachytil na fotke počas ich návštevy libanonskej reštaurácie v Paríži. 

Stomy nešetril horiacimi srdiečkami v komentári pod Adrianinou archívnou fotkou na Instagrame a prihodil aj poetické vyznanie "Ona sa tiahne ako dlhý a tenký šíp natiahnutý k nebu":

Instagram/AS

​Špekulácie o ich romániku sa začali objavovať na sociálnych sieťach aj po tom, čo Bugsy pod Adrianine fotky, ktoré zdieľala pred časom na Instagrame, kde ako modelka pózovala v sexi čipkovanom negližé, napísal: "Moja večná láska". Hviezda seriálu Léo Matteï si získala jej srdce zrejme tým, že Adriane priniesol to, čo jej bývalý manžel Aram Ohanian už nevedel ponúknuť. Sťažovala sa, že z manželovho pohľadu už necítila, že je pre neho príťažlivá. Podľa zdrojov blízkych dvojici je jej vzťah s Bugsym "preniknutý nečakanou a neodolateľnou vášňou". Tak žeby už naozaj konečne ten pravý..?

Francúzsky raper by mal byť nový muž po boku slovenskej rodáčky Adriany Sklenaříkovej:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stomy Bugsy (@stomybugsyofficiel)

Súvisiace články

Najčítanejšie