Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Depp sa vnúčat nedočká..? Jeho dcéra odhalila, do koho je po uši zamilovaná!
Zdielať na

Depp sa vnúčat nedočká..? Jeho dcéra odhalila, do koho je po uši zamilovaná!

Archívna reportáž

Pre Johnnyho Deppa (59) bolo narodenie jeho detí veľkým medzníkom v živote. Pocítil k nim dovtedy nepoznanú lásku a potrebu ich chrániť, mnohokrát denne im vraj spolu s ich mamou Vanessou Paradise hovorili, aké sú milované. Boli jeho veľkou inšpiráciou a snažil sa ich udržať mimo pozornosti médií. Aj preto sa rozhodol načas žiť vo Francúzsku. Z dcéry Lily-Rose (23) časom vyrástla pôvabná žena, ktorá je v centre pozornosti ako herečka a modelka. Svojho otca síce podporovala v jeho súdnom spore s Amber Heard (37), ale inak žije už celkom samostatný život, pričom vystriedala viacerých partnerov a zatiaľ sa celkom neusadila. No možno teraz..?

​Ako mnohé deti celebrít, aj Lily-Rose Depp mala už v tínedžerskom veku skúsenosti s drogami. Počas súdneho sporu jej otca Johnnyho Deppa s Amber Heard  jeho ex vytiahla pred súdom, že keď mala Lily-Rose len trinásť rokov, bol to práve Depp, kto ju zoznámil s marihuanou. "Cítila som potrebu ochrany Lily-Rose, mala som obavy a prirodzene, nebolo to moje dieťa, nie je to moja vec a ja to chápem, viem, že je to citlivá téma, takže rozumiem, prečo sa Johnny na mňa tak rozčúlil," reagovala na jeho pobúrenie. Namietal, že  jeho dcéra bola vo veku, keď sa dala ľahko ovplyvniť a bol to práve on, čo ju varoval.

Vysvetľoval, že v Hollywoode sa Lily-Rose zúčastňovala rôznych večierkov, kde jej ponúkali nápoje aj drogy. Aby ju vhodne usmernil, povedal jej, aby si vzala všetko, čo jej ponúknu, ale podala to ďalej a nič nekonzumovala, aby sa nemiešala do vecí, ktorým nerozumie. Zdá sa, že pubertu ustála, aj keď už v pätnástich o sebe prehlasovala, že je bisexuálna. Až doteraz ale randila s mužmi, medzi inými aj s hercami Austinom Butlerom (31) a Timothée Chalametom (27), s ktorým sa zoznámila pri nakrúcaní filmu The King a potom boli spolu od roku 2018 až do roku 2020.  

Po troch rokoch, keď nemala Lily-Rose žiaden oficiálny vzťah, sa vo februári počas parížskeho týždňa módy začalo povrávať, že sa stretáva s raperkou 070 Shake, vlastným menom Danielle Balbuena (25). Teraz to obe potvrdili spoločnými fotografiami na Instagrame. Na jednej sa objímajú v horúcom bozku, ku ktorej Lily Rose napísala: "Štyri mesiace s mojou láskou." Inak si ale veľmi chráni svoje súkromie, a tak je jasné, že musí byť po uši zaľúbená, keď má potrebu sa tým pochváliť. "Od útleho detstva mi bolo vštepované, ako dôležité je súkromie, vážiť si to a nechať si veci len pre seba," zverila sa a drží sa toho aj v jej kariére. Ďalšou novinkou je jej dosiaľ najväčšia rola v seriále The Idol, tvorcov The Weeknda a Sam Levinstona, ktorý bude mať čoskoro premiéru. Ako na jej novú lásku reagovali slávni rodičia, nie je známe. 

Lily Rose zdieľala v príbehu na Instagrame záber, na ktorom sa vášnivo bozkáva s americkou raperkou 070 shake: 

Instagram/LRD

​Lily Rose má rozbehnutú nielen modelingovú, ale aj hereckú kariéru:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Súvisiace články

Najčítanejšie