Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Basiková prišla o vlasy, je za tým choroba! Teraz odhodila parochňu a všetci jej tlieskajú!
Zdielať na

Basiková prišla o vlasy, je za tým choroba! Teraz odhodila parochňu a všetci jej tlieskajú!

Medzi české spevácke stálice patrí už dobrých 40 rokov rozhodne aj Bára Basiková (60), drobné žieňa s obrovským hlasom. Jej život poznačili vzťahy s mužmi, ktoré vždy skončili búrlivým rozchodom. Bola trikrát vydatá a má tri deti. Na to tretie, syna Theodora (14), si trúfla v štyridsiatich šiestich rokoch. Po svojom boku mala vtedy o pätnásť rokov mladšieho manžela Petra Poláka, ale pred piatimi rokmi sa aj s ním rozviedla. Odvtedy hľadá novú lásku, ale aj keď sa predvlani priznala, že ju našla, nevedno, či ešte trvá. Od vlaňajšieho leta mala však iné starosti -  s chorobou, pre ktorú prišla o vlasy a nosila parochňu. Aktuálne ale prekvapila novým účesom!

​Účesy menila Bára Basiková vo svojom živote mnohokrát. Niektoré jej svedčali viac, iné menej. Ten, v ktorom sa aktuálne objavila na fotke na sociálnej sieti, jej ale naozaj pristane. Po tom, čo sa od vlaňajška objavovala v parochni, sú veľkým osviežením jej tváre zosvetlené vlastné vlasy aj s priznaním šedín, ako aj ich krátky strih. Parochňa z hustých polodlhých hnedých vlasov, v ktorej sa objavovala od septembra, vyvolávala u jej fanúšikov rôzne reakcie a polemiky. Od tých pozitívnych, až po tie veľmi kritické. Oficiálne sa ale dlhšie k tomu, že to nie sú jej vlastné vlasy, nepriznávala.

Až vlani pred Vianocami sa zverila so svojím problémom pre Super.cz. "Počas prázdnin ma zasiahli zdravotné problémy, tak som musela po vzájomnej dohode odstúpiť z muzikálu Okno mé lásky a bola som jednoducho maród. Definitívne to za mnou nie je, ale je to v procese liečenia. Verím, že je to na dobrej ceste," odhalila vtedy to, o čom nikto na verejnosti ani netušil.

Vypočujte si najnovšiu Bárinu pieseň:

Diagnózu, pre ktorú prišla o vlasy, však neprezradila, ponechala si ju ako jej tajomstvo a len ona sama vie, prečo. Zdá sa, že je to s ňou už lepšie, keď sa teraz ukázala so žiarivým úsmevom v krátkom štýlovom účese. Reakcie jej sledovateľov na sociálnej sieti Báru iste potešili. Medzi nich patrí aj Dagmar Havlová, ktorá jej s nadšením napísala veľmi povzbudivý odkaz: "Bára, si ako dievčatko." S pochvalou "Super!" sa pridala aj herečka Mahulena Bočanová.

Bára konečne s vlastnými vlasmi a skvelým zostrihom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bára Basiková (@bara__basikova)

S jarou zrejme ožila aj chorobou poznačená speváčka. Koncom apríla mala premiéru javisková adaptácia jej už kultovej knihy z roku 2021 "Když skočíš, já taky...", rozšírenej verzie jej blogu. Začiatkom mája nakrútila s Noidom videoklip k jej piesni Věštec a od 17. mája začala šnúru vystúpení v rámci rôznych akcií. Na svojej stránke ich má uvedené v počte 18 až do konca júla.

Najčítanejšie