Polojasno
20°
Bratislava
Hanychová ohúrila figúrou, no dych vyrazila najmä TÝMTO mega darom od Soukupa!
Zdielať na

Hanychová ohúrila figúrou, no dych vyrazila najmä TÝMTO mega darom od Soukupa!

Archívna reportáž

Na finálový galavečer súťaže Miss Česka sa prišli pozrieť aj bývalá vicemiss Agáta Hanychová (38) a jej partner Jaromír Soukup (54). Na sebe mala oblečený krásny model elegantných tmavomodrých šiat s vysokým rozparkom. Voľba tejto farby bola jasná na prvý pohľad, najväčšou ozdobou jej outfitu bol totiž na retiazke visiaci briliantový prívesok s tmavomodrým kameňom v tvare srdiečka a rovnaké náušnice. Nezabudla zdôrazniť, že je to Jaromírov dar k jej nedávnym narodeninám a veru sa musel buchnúť po vačku.

​Podobne ako mnohé dievčatá, aj Agáta Hanychová snívala, že si raz po ňu príde "princ na bielom koni" a zahrnie ju bohatstvom, ale až do vlaňajška to bola ona, ktorá si musela zaobstarať všetok luxus sama. Zhruba pred rokom sa ale konečne s takým stretla a svoju šancu už nepustila. Jej princ je multimilionár Jaromír Soukup a odkedy sú spolu, užíva si všetky výhody života v blahobyte. Leto si spolu užili v jeho luxusnom letnom sídle v Marbelle a spravili si výlet aj do New Yorku, kde vlastní apartmán s výhľadom na Manhattan. Navyše z nej potom spravil aj moderátorku vlastnej televíznej relácie. Na Vianoce dostala nádherné hodinky s drahými kameňmi v limitovanej sérii, k narodeniu ich dcérky drahé SUV a k narodeninám krásny set prívesku a náušníc s briliantami okolo tmavomodrého kameňa, zrejme safíru.

Odkedy sa stala Agáta partnerkou tohto vplyvného muža, začala sa správať aj obliekať značne inak, je z nej prosto dáma. Soukup je zjavne po uši zaľúbený a netají sa tým, že svadba je v pláne. Zatiaľ ale termín neoznámili. Ich rozkošná dcérka Rozárka je už na svete a tak to už bude možno aktuálna téma. Svoju vyvolenú, oblečenú v krásnom modeli doplnenom o jeho drahý dar k jej narodeninám, teraz sprevádzal na galavečer českej Miss. "Toto by mi mama nekúpila, na to by nemala. Nikdy som šperky  nedostávala, je to prvýkrát. Vždy som si vlastne kupovala všetko sama," zverila sa o dare Jaromíra pre Super.cz, naznačujúc, že početná skupina jej expriateľov, vrátane exmanžela, sa zjavne k darom veľmi nemala.   

V zatiaľ poslednej časti Agátinej relácie bol jej hosťom práve jej nastávajúci:

​Hanychová je vo všeobecnosti viac obsypaná šperkami, odkedy je so Soukupom. Dokonca začala nosiť náušnice, ako zdôraznila v rozhovore na galavečere Miss. "Nikdy som nenosila náušnice, až teraz ma to začalo baviť, myslím, že mi to svedčí," s hrdosťou vysvetľovala. Je takmer isté, že od Jaromíra dostane ešte veľa šperkov a iných drahých darčekov, akými mnohí bohatí muži ohurujú svoje priateľky. Azda aj to prispieva k dokonalej idylke tohto páru, a tak Agáta ešte viac, ako svadbu, plánuje ďalšieho potomka.

Agáta vyzerala na Miss Czech Republic veľmi elegantne a štíhlo v krásnych tmavomodrých šatách: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie