Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
TOTO od Orlanda Blooma Česi asi nečakali! Po rokoch v Prahe sa rozhodol pre nevídaný krok!
Zdielať na

TOTO od Orlanda Blooma Česi asi nečakali! Po rokoch v Prahe sa rozhodol pre nevídaný krok!

Archívna reportáž

Medzi najkrajšie mestá sveta iste patrí Praha, ktorá má aj preto prívlastok zlatá či stovežatá. Vyznačuje sa bohatou históriou so stáročiami zachovalými stavbami, malebnými uličkami či námestiami a mnohými významnými miestami, ktoré chodia navštevovať ľudia z celého sveta. Slávny herec Orlando Bloom (46) k nim patrí tiež, ale vďaka tomu, že tu nakrúcal s prestávkami až päť rokov seriál Carnival Row ju spoznal oveľa bližšie ako bežný návštevník a získal k nej mimoriadny vzťah. Pochopil zaiste aj to, prečo sa Praha považuje aj za hlavné mesto piva vo svete. Zjavne zlákalo aj jeho a rozhodol sa krok, ktorý sa len tak nevidí.

​Bohatú históriu Prahy v reklame na známu značku piva spája Orlando Bloom aj s jeho históriou výroby. Po tomto nádhernom meste sa prechádza, aby ukázal jeho najznámejšie miesta. Pokúša sa tiež odhaliť tajomstvá najznámejšieho pražského piva, ktoré si vraj obľúbil aj on. "Do Prahy som sa zamiloval, keď som tu niekoľko rokov žil a pracoval. Je to nádherné mesto plné úžasných ľudí, ale pokiaľ ide o pivo, je ťažké ich uspokojiť," spomína v reklame Orlando s odkazom na známy fakt, že Česko je už tridsať rokov na prvom mieste v konzumácii piva.

Kampaň na známu značku pražského piva spustila kanadsko-americká spoločnosť, ktorá je jej vlastníkom od roku 2013, pod názvom Varia experti pre expertov. Herec je vraj rád, že môže zastupovať tento kvalitný produkt. "Ide o pivo skvelej chuti, ktoré varia neuveriteľne talentovaní ľudia," vyzdvihol prácu pražských zamestnancov pivovaru. Jeho talent zas ocenila riaditeľka spoločnosti pre európsky trh Debbie Mack a Orlanda preto považuje za ideálneho partnera pre ich rozsiahlu kampaň, do ktorej investovali veľa financií. "Je majstrom svojho odboru, rovnako ako naši pivovarníci, a k Prahe má zvláštny vzťah," zdôvodňovala výber herca do ich kampane.

 Orlando Bloom si pobyt u susedov v Česku užíval, navštívil aj hokejový zápas Jágrovho tímu rytierov:

Pre Pražákov bol Orlando Bloom veľkou atrakciou, tešili sa z jeho prítomnosti v ich meste, kde ho mohli vídavať na vlastné oči v uliciach, aj pri jeho návštevách pivární či iných podnikov. Za tie roky si vybudoval zopár priateľských vzťahov s domácimi, najmä z filmárskych kruhov, ktorí mu radi poradili, kde by sa mal ísť pozrieť, dať si dobrú večeru či pivo. S obľubou chodieval aj do prírody v okolí Prahy, často na bicykli. Dobre mu padlo najmä v lete osviežiť sa v okolí rieky Berounky, dokonca sa raz pochváli aj fotkou, ako sa oddáva tejto zábavke úplne nahý. 

Orlando sa stal tvárou známeho českého piva: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Forbes Česko (@forbescesko)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie