Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vémola porušil čo sa dalo! V TOMTO jednoznačne podvádzal a má vážny problém!
Zdielať na

Vémola porušil čo sa dalo! V TOMTO jednoznačne podvádzal a má vážny problém!

Archívne video

Karlos by nechcel, aby si s Kinclom zopakoval výsledok zo zápasu s Véghom

V kauze mláďat bielych tigrov, do ktorej je osobne zapletený zápasník MMA Karlos Vémola (37), to s ním nevyzerá vôbec dobre. Tesne pred zápasom so súperom Patrikom Kinclom (33) by potreboval mať pokoj, ale zaiste mu nemôže byť ľahostajné, aké tresty mu hrozia. Ak nevyhrá nad Kinclom a ešte ho aj súd uzná vinným, so zápasníckou kariérou sa zrejme definitívne rozlúči a všetky jeho sny sa rozplynú. Aj z jeho vyjadrení v poslednej dobe cítiť obavy, čo sa u neho ako "kráľa", za ktorého sa rád vydával, doteraz nestávalo.

​Aj keď Karlos Vémola popiera svoju vinu v súvislosti s chránanými šelmami, nové skutočnosti to spochybňujú a hrozí mu aj väzenie, píše portál Extra.cz"Všade sa teraz dočítam, že mi hrozia tri roky väzenia. Tak to mi fakt nehrozí, aj keby bola pravda, čo si na mňa vymysleli v udaní, tak mi hrozí maximálne pokuta," ešte donedávna sa dušoval zápasník Vémola a oháňal sa aj papiermi, ktoré mali potvrdzovať jeho bezúhonnosť. "Ja som predložil všetky dokumenty, povolenie na chov som dokonca zverejnil na svojom instagramovom účte. Všetko mám v poriadku. To, že to polícia ďalej vyšetruje, je asi úplne normálne a je absurdné, že by mi hrozilo nejaké väzenie," vysvetľoval pre Super.cz. Jeho fanúšikovia mu veria a držia mu stranu, no možno sa poriadne popália.

Ako sa po prešetrení ukázalo, Vémola nemal v skutočnosti papiere v poriadku. Predložil síce doklady o rodičoch tigrov, ale testy DNA preukázali, že tie zvieratá, ktoré tam boli uvedené, nemohli byť ich rodičmi. Karlos teda získal do držby dve mláďatá ohrozeného tigra bieleho nelegálne a navyše mal za úplatu jedného predať, čo je protizákonné. Zákon sa na obchodovanie a zaobchádzanie s bielymi tigrami pozerá prísne. Vémolovi hrozí v lepšom prípade pokuta, či podmienka, ale v horšom až tri roky väzenia. 

Karlos sa svojimi šelmami a exotickými zvieratami rád pochválil aj verejne: 

Za problém si ale môže Vémola zjavne hlavne on sám, keď sa s tigrom chválil na Instagrame, hoci práve to mal vyčítať istému P. P., ktorému mal jedno tigrie mláďa predať a ten sa s ním hneď začal chváliť na sociálnej sieti, čo si všimli aj colníci. Zisťovali, kde a koľko takých tigrov sa narodilo v Česku za poslednú dobu a našli iba tri. Je podozrenie, že tie Vémolove boli pašované a časť z nich mala slúžiť na potreby čínskej medicíny, čo, žiaľ, znamená pre tigríkov smrť. Pritom sa "Terminátor" vždy bil do pŕs, že je ochrancom zvierat a nikdy by im neublížil."Je ale otázne, či polícia v tejto súvislosti Vémolovi alebo jednému z jeho troch spoluobvinených niečo dokáže," potvrdil túto hroznú úvahu jeden zo zdrojov.

 Karlos tvrdí, že je nevinný a levy a iné exotické zvieratá, naopak, chráni:

Súvisiace články

Najčítanejšie