Oblačno
16°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Z pľacu do nemocnice, kde je už mesiac! Diagnóza hviezdneho herca je nejasná, obavy stúpajú!
Zdielať na

Z pľacu do nemocnice, kde je už mesiac! Diagnóza hviezdneho herca je nejasná, obavy stúpajú!

Zdroj: youtube/screenshot

Nakrúcanie filmu Back in Action/Späť v akcii je pre Jamieho Foxxa (55) veľkou skúškou nervov. V postavení výkonného producenta filmu si uvedomuje veľkú zodpovednosť za jeho úspech. Zrejme práve preto s nervami na prasknutie neustále vyvolával napätie a hádky na pľaci, dokonca hlavná hviezda Cameron Diaz (50) vážne uvažuje o ukončení účinkovania v tomto projekte. Foxx si pritom asi neuvedomoval, ako svojím správaním škodí aj sám sebe. Najskôr sa psychicky zrútil, kvôli čomu musel prerušiť nakrúcanie filmu v Londýne, o týždeň neskôr musel byť hospitalizovaný v Atlante, kde leží doteraz, detaily ale nie sú známe, a rodina prosí o modlitby za neho.

​Už je to takmer mesiac odo dňa, keď herca a producenta Jamieho Foxxa musela po kolapse odviezť záchranka do nemocnice. "Foxx má veľké šťastie, že je stále nažive," uviedol zdroj pre The Mirror ohľadom rýchleho zdravotného zásahu. Neuviedol ale, čo spôsobilo, že sa musela urgentne volať rýchla pomoc, a ani doteraz sa nevie v akom zdravotnom stave sa nachádza. Špekuluje sa, že kvôli vysokému krvnému tlaku a krvným zrazeninám mu hrozila mŕtvica.  

Mnohí majú podozrenie, že sa to ešte stále nezlepšuje. "Modlite sa za Jamieho," opakovane oslovujú ľudia z jeho okolia fanúšikov cez sociálne siete. Foxxova dcéra Corinna (29) napísala na druhý deň po otcovom prevoze do nemocnice správu o jeho stave na Instagram."Chcela som sa podeliť o to, že môj otec Jamie Foxx mal včera zdravotné komplikácie. Našťastie, vďaka rýchlemu zásahu a skvelej starostlivosti je už na ceste k uzdraveniu," tvrdila vtedy. Nemenovaný zdroj vtedy uviedol, že sa lekári "stále snažia zistiť, čo sa presne stalo a spôsobilo jeho zdravotný problém a vykonávajú testy." Odvtedy nie je známe nič nové. 

Jamie má s dcérou Corrine veľmi pekný vzťah: 

Niečo by však predsa len mohlo naznačovať, že Foxxov stav sa zlepšuje. Na jeho profile Instagramu sa objavil odkaz: "Oceňujem všetku vašu lásku. Cítim sa byť požehnaný." Vyzerá, že je už schopný komunikovať s priaznivcami aspoň takto. Okamžite na to mnohí z nich zareagovali v komentároch. "Posielam ti lásku každý deň," napísala mu medzi inými aj jeho kamarátka, moderátorka Ellen DeGeneres. Spolucíti s ním aj jeho kolega Jeremy Renner, ktorý akoby zázrakom prežil nehodu so snežným pluhom začiatkom roku a dokázal sa aj vystrábiť z vážnych zranení. Snáď dopadne rovnako dobre aj Jamieho prípad.

Jamie Foxx koncom minulého roka oslávil 55 rokov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Corinne Foxx (@corinnefoxx)

Súvisiace články

Najčítanejšie