Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Brzobohatý porušil svoje zásady, TIETO slová asi bude Kuchařová predýchavať len ťažko!
Zdielať na

Brzobohatý porušil svoje zásady, TIETO slová asi bude Kuchařová predýchavať len ťažko!

Archívna reportáž

Keď sa o sledovanej šoubizovej dvojici, Ondřejovi Brzobohatom (40) a Daniele Písařovicovej (44), začalo pred časom špekulovať, či sú ešte vôbec spolu, dali o sebe hneď vedieť. Zrejme pochopili, že zachovávať si súkromie v ich prípade nie je celkom bez rizika, že sa nezačnú šíriť reči o rozchode, najmä po tom, čo sa spolu neukazovali dlhú dobu na verejnosti. Ondřej sa zúčastnil odovzdávania Oscarov v LA, no bez priateľky. Vysvetľoval to tým, že Daniela si vtedy musela plniť pracovné povinnosti. Ale nebolo ich spolu veľmi vidieť ani predtým, ani potom.

"To, že sa neukazujeme spolu, nie je cielená záležitosť. Buď sme vyhodnotili, že sa nám nikde nechce, alebo sme o tom ani neuvažovali. Myslím si, že partnerský život sa neodohráva pred kamerami a fotografmi, ale predovšetkým medzi dvoma ľuďmi," uviedla moderátorka na správnu mieru dohady o konci ich vzťahu. "My vieme, že sme spolu a netreba to riešiť. Dokonca som už počula, že som sa odsťahovala zo spoločného bývania, to sa ale nekoná," namietala. V skutočnosti spolu dovtedy nikdy nebývali, každý mal svoj byt, kde sa navštevovali. 

Odvtedy sa ale začali veci meniť, Daniela sa dokonca rozhodla nasťahovať k Ondřejovi do jeho bytu a svoj dala do prenájmu. Nebyť paparazzovských fotiek, nikto by o tom netušil, ani jeden z partnerov nemá sklony k predvádzaniu svojho súkromia. Najmä Brzobohatý má neblahé skúsenosti z nedávneho rozvodu s exmanželkou Táňou Kuchařovou, ktorá sa k nemu verejne vyjadruje s veľkým dešpektom. Teraz sa však rozhodol aj on nemlčať o súkromí a prekvapil veľkým vyznaním. "Porušujem zásadu zdieľať svoj osobný život na Instagrame. A to z čírej radosti zo životného šťastia, ktoré prajem úplne všetkým. Milujte sa! Stojí to, sakra, za to!" s nadšením komentoval dovolenku s Danielou na Maledivách. Nezabudol ani premiérovo zverejniť ich spoločnú fotografiu.

Ondřej v minisérii Iveta stvárnil Ladislava Štaidla, jeho výkon sa stretol s veľkým úspechom u divákov najmä pre neuveriteľnú podobu. Pozrite si ho v krátkom traileri: 

Sympatická moderátorka ukázala, že jej nechýba zmysel pre humor, keď k zdieľanej fotke, kde sa obaja usmievajú od ucha k uchu a za ich chrbtami vidieť tyrkysové more, pripísala: "No to je tiež dosť, že si ma niekam vyviezol..." Je vidno, že si naplno užívajú spoločné chvíle, ktoré si konečne našli v rámci ich pracovnej zaneprázdnenosti. Možno im reči o ich rozchode dopomohli k tomu, aby si uvedomili, že pred kariérou treba uprednostniť vzťah a občas si dopriať bezstarostné spoločné chvíle. Ktovie, možno sa konečne Daniele podarí splniť si svoj sen o vlastnom dieťatku, kým jej to vek ešte dovolí. Na druhej strane niet pochýb, že pre Ondřejovu exmanželku musel byť jeho príspevok poriadne bolestný. Ona si lásku zatiaľ nenašla, hoci sa špekulovalo už o viacerých nádejných priateľoch, žiadny ale zatiaľ nestál za oficiálne predstavenie svetu.

Ondřej a Daniela si užívajú idylku na exotických Maledivách: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie