Polojasno
18°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Robert De Niro (79) stal sa siedmykrát otcom! Matkou je 45-ročná majsterka bojových umení!
Zdielať na

Robert De Niro (79) stal sa siedmykrát otcom! Matkou je 45-ročná majsterka bojových umení!

Hoci oslávi v auguste osemdesiatku, zjavne je stále dostatočne mladý na to, aby dokázal splodiť dieťa. Jeden z najslávnejších hercov v histórii Hollywoodu poriadne prekvapil, keď sa len tak mimochodom v rozhovore pre kanadskú televíziu priznal, že počet jeho detí sa zvýšil zo šiestich na sedem!

​K vtipnej situácii došlo počas rozhovoru pre kanadskú televíziu ET, keď sa reportér Roberta De Nira spýtal, aké je to byť otcom šiestich detí. "Vlastne siedmich. Práve sa mi narodilo dieťa," prezradil v premiére svetu hviezdny herec. Či išlo o vopred dohodnutú otázku, alebo sa chcel DeNiro konečne pochváliť radostnou novinou, keď dostal patričnú otázku, už nevedno, isté je, že priznanie spôsobilo senzáciu. Skutočne nie je veľmi obvyklé, aby sa muži okolo osemdesiatky stávali otcami, spomedzi hereckých hviezd sa to podarilo ešte o dva roky neskôr ako De Nirovi, teda ako 81-ročnému, hviezdnemu Anthonymu Quinnovi.

Hoci De Niro neprezradil nič viac, ani meno a pohlavie dieťaťa, a dokonca ani identitu matky, zrejme bolo v tomto prípade jeho mlčanie zbytočné. Už takmer dva roky je spájaný  s inštruktorkou bojových umení Tiffany Chen, ktorú ešte prednedávnom odfotili s vykúkajúcim bruškom. Podarilo sa jej otehotnieť napriek tomu, akého pokročilého veku je otec bábätka, no ani ona nie je najmladšia na materstvo - má 45 rokov. "Mám dobrých plavcov," šibalsky prezradil De Niro. Fotku herca s novopečenou mamou si môžete pozrieť TU.

Pozrite si niektoré s famóznych výkonov De Nira:

Tiffany Chen sa celý život venuje športu, no nielen jednému. Podľa životopisu uvedeného na webe jej otca, veľmajstra Tai-či, sa od veku 5 rokov venovala baletu, tancu hula, plávaniu a gymnastike. Keď mala osem rokov začala s krasokorčuľovaním a vo veku 11 rokov "získala tri zlaté medaily na regionálnych krasokorčuliarskych súťažiach". Počas štúdia spoločenských tancov sa dopočula o tom, ako iní tanečníci používajú Tai-či na podporu svojich pohybov, zapísala sa na jeho hodiny a vo veku 16 rokov sa zúčastnila svojej prvej súťaže. V bojových umeniach získala celkovo 43 zlatých, štyri strieborné a dve bronzové medaily.

​Tiffany je mladšia, ako dve najstaršie deti De Nira. Prvorodená je 51-ročná Drena De Niro, ktorú si adoptoval počas manželstva s jej matkou Diahnne Abbott. Robert a Diahnne mali spolu aj syna Raphaela De Nira, má 46 rokov. Po rozvode s Diahnne v roku 1988 začal Robert chodiť s Toukie Smith. Dvojica mala dvojčatá, 27-ročného Juliana a 27-ročného Aarona De Niro. V roku 1997 sa Robert oženil s Grace Hightower. V roku 1998 sa im narodil syn Elliot De Niro, 25-ročný. V roku 2011 privítali prostredníctvom náhradnej matky aj dcéru Helen. Zaujímavosťou je, že prvé tri matky hercových detí boli čokoládovej pleti, štvrtá je Aziatka.

Najčítanejšie