Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vémola má onedlho dôležitý zápas, Lela priznala modriny! To rozhodne nečakala!
Zdielať na

Vémola má onedlho dôležitý zápas, Lela priznala modriny! To rozhodne nečakala!

Archívna reportáž

Manželka zápasníka MMA Karlosa Vémolu (3), Lela (33), prežívala kvôli tomuto svalovcovi posledné dva roky často nepríjemné chvíle. Nie je iste jednoduché žiť s tak svojskou osobou, akou je jej manžel a otec ich dvoch detí. Sťažuje sa, že je na deti sama a nestíha saporiadne starať ani o seba. To tak ale rozhodne nevyzerá a aj teraz pre vylepšenie vzhľadu zašla na kozmetiku, no výsledok je zaskočil. Navyše jej vychudnutá postava a tvár by mohli naznačovať aj nejaké zdravotné problémy.

​Jedným z najuznávanejších českých zápasníkov je zaiste Karlos Vémola, prezývaný aj Terminátor. Posledné roky má však neustále zdravotné problémy kvôli zraneniam a mnohí ho už preto takmer odpísali. Aby si napravil reputáciu, musí dokázať zvíťaziť nad súperom Patrikom Kinclom v zápase, ktorý sa má konať už onedlho, a to 20. mája. "Pokiaľ ma porazí, je to v r*ti. Všetky plány, všetci tí Terminátori, všetky ťažké váhy. Všetko, čo chcem, stratím len preto, že ma porazí tento kripel," hovorí Karlos otvorene ako to je. Aby sa tak nestalo, musí tvrdo trénovať a navyše zhadzovať kilá prísnou diétou, z čoho má poriadne nervy a je často neznesiteľný.     

V rozhovore pre televízne spravodajstvo CNN Prima News sa počas jeho slovného duelu zoči-voči súperovi Kinclovi vyjadril: "Doma mám obrovskú podporu, Lela je moja šampiónka. Prechádza si so mnou strašné veci, už ako spomínala tú veľkú váhu. Prechádzam diétami, drastickým zhadzovaním a ona musí byť pri tom. Ale snažíme sa, aby tam neboli deti a nevideli, akými extrémnymi záťažami prechádzam. Lela ma vždy podporila v živote aj v športe. Myslím si, že za každým úspešným mužom stojí silná žena, a to je veľká súčasť toho, čo úspešný športovec potrebuje. Vždy je to o celom tíme, ktorý máte okolo seba, ale Lela je pre mňa ten prvý človek."

Takto si to Kincl a Vémola vyjasňovali pred zápasom:

K týmto silným slovám vyznania akosi neladí to, že je aktuálne Lelina tvár plná modrín. Našťastie, nie je za tým Karlosova vybičovaná psychika, ale výsledok skrášľovacej procedúry. Lela si aktuálne nechala napichať tvár kyselinou hyalurónovou a nedopadlo to najlepšie. "Chcela som v nej vytvoriť objem. Samozrejme sme robili aj bočné strany. Lenže tým, že som mala v tej dobe menštruáciu, tak sa mi tam vytvorili modrinky. Niektoré ženy na to trpia," posťažovala sa pre Extra.cz na tento nepríjemný následok. Modrinky ale zmiznú, no ču ľudí znepokojuje viac, je Lelina vychudnutá figúra.

Lela si už čo to pre krásu vytrpela, plastické operácie a úpravy jej neraz spôsobili problémy:

Priznáva, že veľmi schudla a lekári dvíhajú varovný prst. Do mesiaca vraj musí pribrať šesť kilogramov, inak by to jej organizmus nemusel zvládnuť bez následkov. "Jeden kilogram som už pribrala. Mala by som jesť sedemkrát za deň, nie som na to zvyknutá, jem málo. Aj v tehotenstve som jedla málo," priznala sa sledovateľom na Instagrame, ale hneď dodala: "Musím začať, je to pre mňa výzva". No Lela si na svoju štíhlu postavu veľmi potrpí a často sa chválila, ako sa jej darilo chudnúť. Bude to chcieť skutočne poriadne sebazaprenie, aby zrazu presedlala na priberanie, v mene zdravia by si ale mohla vstúpiť do svedomia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie