Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Syn Bartošovej a Štaidla prelomil mlčanie! TOTO prezradil o jeho slávnych zosnulých rodičoch!
Zdielať na

Syn Bartošovej a Štaidla prelomil mlčanie! TOTO prezradil o jeho slávnych zosnulých rodičoch!

Archívna reportáž

V súvislosti s premiérou druhej časti minisérie Iveta, o živote tragicky zosnulej speváčky Ivety Bartošovej (†48), sa pozornosť opäť upriamila na jej syna Artura Štaidla (26). Ten sa objavil na premiére v spoločnosti jeho partnerky, ale pri sebe mali ešte aj ochranku. Artur je skôr plachý, po jeho psychických traumách v spojení s matkou, sa veľkej spoločnosti a publicite radšej vyhýba.

​Po tragickom skone svojej matky Ivety Bartošovej sa začal Artur Štaidl venovať hudbe a hre na bicie a po čase si založil metalovú skupinu Behind the Mirror, ktorá zaznamenala celkom slušný úspech, ale to je už pre neho minulosť. "Už dlho nevystupujem s kapelou, od roku 2018, keď sme to úplne ukončili. Momentálne študujem a venujem sa nejakej práci," povedal nedávno Artur v relácii Život vo hviezdach. Po svojom, už taktiež zosnulom otcovi Ladislavovi Štaidlovi (†75), zdedil okrem hudbného talentu aj talent na podnikanie. Dedičstvo po rodičoch chcel zúročiť a investoval do kúpy bytu a svojho vzdelania.

Trauma z detstva a dospievania s nešťastnou, psychicky labilnou slávnou mamou, zaiste Artura poznačila, aj preto sa zrejme rozhodol o psyché dozvedieť niečo viac. Vlani na Instagrame sa predstavil ako "začínajúci študent psychológie." Keď sa rozhodol nakrútiť režisér Michal Samir (38) minisériu Iveta, pre povolenie zašiel s malou nádejou osobne k nemu. "Bol som vnútorne presvedčený, že to nedopadne," spomínal vtedy režisér pre Blesk. Na svoje prekvapenie Artur nielenže súhlas dostal, ale vlani prišiel aj na premiéru prvej časti minisérie a ani tento rok si premiéru druhej časti ujsť nenechal."Už som vedel, o čom bude pojednávať. Teraz som skôr pozeral, ako výborne to bolo nakrútené," uviedol mladý Štaidl.

Pozrite si trailer k najnovšej minisérii Iveta: 

Prvá časť séria Ivety mala obrovský úspech. Artur je zrejme už dostatočne silný na to, aby zvládal pozerať vo filme na vzťah mamy aj otca, ktorých stvárnili herci Anna Fialová a Ondřej Brzobohatý. Spomína si pritom na niektoré pekné chvíle. "Spievania u nás bolo vždy dosť. S mamou mám spojené hlavne Vianoce, to sme veľa oslavovali, vždy sa spievalo, zdobil sa dom, na to spomínam a je pravda, že som už potom veľmi Vianoce neslávil. A až teraz sa k tomu za vraciam, takže je to fajn a pripomínam si to," zveril sa. 

Artur je dnes dospelý muž a s neľahkým údelom sa vyrovnáva aj štúdiom psychológie:

V sérii ho zaujalo stvárnenie otca Ondřejom Brzobohatým. "Stále ma to fascinuje. Tá podoba s mejkapom a účesom je neskutočná. Myslím si, že otca má Ondřej naštudovaného ozaj skvelo. Je tam podobné vyjadrovanie, vo všetkom to úplne nie je, predsa len otca poznám osobne, takže to nikdy nebude dokonalé, ale tá podoba ma baví," vyzdvihol otcovho vraj aj rodinného známeho.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie