Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vémola šokuje priznaním: Lela si so mnou prechádza strašnými vecami!
Zdielať na

Vémola šokuje priznaním: Lela si so mnou prechádza strašnými vecami!

Archívna reportáž

Toto by Vémola s Kinclom rozhodne nechcel zažiť

Už onedlho, konkrétne 20. mája, sa má odohrať titulový zápas dvoch veľkých rivalov, Karlosa Vémolu (37) a Patrika Kincla (33). Stretnú sa po piatich rokoch v odloženom zápase z konca vlaňajšieho decembra, ktorý Karlos odvolal pre jeho vážne zdravotné problémy. Ich nekonečné slovné prestrelky, osobné urážky a súdne ťahanice by mal azda vyriešiť ich vzájomný súboj chlapa s chlapom v zápasníckej klietke v "deň zúčtovania", na ktorý sa uzatvárajú veľké stávky. Karlos je pod veľkým tlakom, a ako sám priznáva, nemá to s ním teraz vôbec ľahké ani jeho manželka Lela.

​O titulový zápas dvoch zápasníckych hviezd Oktagonu MMA, Karlosa Vémolu a Patrika Kincla, je medzi fanúšikmi z Česka aj Slovenska veľký záujem. Očakáva sa, že to bude po športovej aj osobnej stránke veľmi vyhrotený boj, obom ide oveľa. Prípravy sú v plnom prúde ako na jednej, tak aj druhej strane. Bez opory manželky sa však nezaobíde ako "Terminátor", tak ani "Inšpektor". Patrik Kincl sa vlani o Vémolovi nelichotivo vyjadroval aj v súvislosti s jeho údajnými neverami, ale tá sa manžela na jeho prekvapenie zastala.

Zrejme si ju aj preto začal Karlos viac vážiť, ako sa dá vycítiť z jeho vystupovania za posledné mesiace. Aktuálne sa v rozhovore pre televízne spravodajstvo počas jeho slovného duelu zoči-voči súperovi Kinclovi v rozhovore pre CNN Prima News vyjadril: "Doma mám obrovskú podporu, Lela je moja šampiónka. Prechádza si so mnou strašnými vecami, už ako spomínala tú veľkú váhu. Prechádzam diétami, drastickým zhadzovaním a ona musí byť pri tom. Ale snažíme sa, aby tam neboli deti a nevideli, akými extrémnymi záťažami prechádzam. Lela ma vždy podporila v živote aj v športe. Myslím si, že za každým úspešným mužom stojí silná žena, a to je veľká súčasť toho, čo úspešný športovec potrebuje. Vždy je to o celom tíme, ktorý máte okolo seba, ale Lela je pre mňa ten prvý človek." Nepochybne museli tieto slová Lelu veľmi dojať, sama vie najlepšie, čím všetkým si s Karlosom prechádza, a azda vie aj to, prečo vždy zatne zuby a vydrží.

Takto do seba rýpali vo vzájomnej predzápasovej debate Kincl a Vémola: 

Ale ani Patrik Kincl nezabudol pochváliť svoju manželku Pavlu. "Mám skvelú podporu. Je to nielen manželka, ale aj životná partnerka a veľká fanúšička. Nemám rád, keď chce so mnou preberať MMA. Má na to emotívne názory a ja sa tomu snažím vyhýbať. Ale o MMA sa dosť bavíme, podporuje ma a rada sa chodí pozrieť," vyzdvihol matku ich takmer trojročnej dcéry Anežky. Pre obe manželky týchto dlhoročných rivalov, ktorí mali spočiatku priateľské vzťahy, musí byť veľmi stresujúce vidieť hladovať manželov, ktorí sú z toho veľmi nervózni a zrejme vybuchnú pre každú hlúposť. Ako Lela svojho času priznala, musí pred manželom schovávať jedlo a radšej pred ním ani neje. Nehovoriac o tom, že sa obe boja aj o zdravie svojich mužov počas zápasov. Kto sa bude radovať 20. mája je vo hviezdach, aktuálne kurzy sú vyrovnané, šanca byť víťazom je pre oboch rovnaká. 

Karlos musí kvôli váhe a postave podstúpiť šialené diéty a tréningy, tie a odrazia j na jeho nálade a Lela to musí rešpektovať: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie