Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Prehral stávku, ukázal svetu holý zadok! Hanychová ho iste hneď spoznala!
Zdielať na

Prehral stávku, ukázal svetu holý zadok! Hanychová ho iste hneď spoznala!

Archívna reportáž

V hereckej rodine Prachařovcov o vtipné komentáne a kúsky nikdy nebola a ani nie je núdza. Už legendárny český herec Ilja Prachař akoby predurčil líniu, a tak k humoru nemá ďaleko ani jeho syn, charizmatický herec David Prachař (64) a ani jeho syn Jakub Prachař (39). Ten zatiaľ syna nemá, ale v očiach jeho dcérky Mii (5) vidieť tiež veľké šibalstvo. A podľa ďalšej tradície sú všetci Prachařovci aj fanúšikmi pražskej Slávie. Jakub je zjavne pre klub schopný spraviť čokoľvek!

​Po nedávnom výbornom výkone Slávie, ktorý si nenechal ujsť ani Jakub Prachař, šiel jej víťazstvo nad Spartou osláviť, ako sa patrí, do krčmy. Z bujarej zábavy zverejnil na Instagrame fotky, kde bolo vidieť, že tam nechýbal ani herec Ondřej Pavelka. No chlapci "blbli" zjavne trošku viac ako obvykle a tak sa Jakub rozhodol v jednom momente pre veľmi odvážny kúsok - stiahol nohavice a ukázal holý zadok.

Pod fotografiu, kde je v hornej časti jeho holého zadku vidieť podpisy brankára Slávie Ondřeja Kolářa, ako aj trénera Jindřicha Trpišovského, pripísal krátky komentár: "Vďaka chlapci!" Na sebe mal žlté tričko z dresu s jedničkou tohto futbalového mužstva, kde bolo vidieť množstvo ďalších podpisov futbalistov Slávie. Jakub je známy recesista, ale toto bolo evidentne už aj na mnohých jeho sledovateľov Instagramu trochu priveľa, čo mu niektorí dali pocítiť aj v komentároch. Na druhej strane, objavilo sa aj takmer 12 tisíc lajkov a pár povzbudzujúcich komentárov. Neprajníci boli ale skôr fanúšikovia Sparty, ktorí ťažko nesú Jakubov fanatizmus voči ich súperovi.

Futbalu je Jakub Prachař oddaný telom a dušou, jeho telo dokonca zdobia tetovania s futbalovou tematikou: 

Z tých kritických stálo v jednom "Slávia super, ale toto je zbytočné", či "Bože, to je vôl", alebo zmierlivejšie "Keď to nie je trápne Prachařovcom, tak trebárs aj spredu". Nadšenie vyjadrila jedna jeho fanúšička šťavnato "Úplne k nahryznutie" a niekto iný jeho kúsok kvitoval slovami "Tu je vidieť, kto má vkus, pretože Sparta si môže pobozkať tak max pr*el". No ktovie, ako zareagovala jeho partnerka Sara Sandeva, ktorá má ale zrejme tiež zmysel pre recesiu. Nedávno to dokázala, keď obaja reagovali na fámy o jej tehotenstve fotkou z Dubaja, kde pobozkala nafúknuté Jakubovo brucho, čo on vtipne okomentoval: "Pravda je taká, že v našom páre som to ja, kto je tehotný..." Tak snáď zoberie s humorom aj jeho holý zadok na fotke. Nepochybne neušiel pozornosti Hanychovej, ktorá po dlhých spoločných rokoch zadnicu svojho exmanžela identifikovala iste na prvý pohľad.

Víťazstvo pohára obľúbeného tímu oslávil Jakub s holým zadkom: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie