Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Za toto jej nepoďakujú! Alebo áno? Paltrow porovnala posteľné výkony exfrajerov Pitta a Afflecka!
Zdielať na

Za toto jej nepoďakujú! Alebo áno? Paltrow porovnala posteľné výkony exfrajerov Pitta a Afflecka!

Archívna reportáž

Kedysi navonok krehko a hanblivejšie pôsobiaca herečka Gwyneth Paltrow (50) nemá problém sa verejne podeliť ani s tými najintímnejšími záležitosťami. Ukázala sa ako veľmi dobrá obchodníčka, keď jej firma predáva aj vône s pachom jej orgazmu a iné podobné vychytávky, a má s tým úspech. Otvorene hovorí o svojej sexualite a potešenia z nej, a ostatné ženy nabáda, aby sa tiež naučili užívať si. Nedávno sa celkom bez hanby vyjadrila aj k sexu s jej dávnymi slávnymi milencami, ktorými boli hviezdni herci Brad Pitt (59) a Ben Affleck (50) a porovnávala ich.

​Aj keď Gwyneth Paltrow v rámci jej spomienok na Brada Pitta a Bena Afflecka v podstate pochválila, predsa sa len dá pochybovať, že by z toho mali veľkú radosť. Keď si ju nedávno pozvala do svojho podcastu Call her Daddy moderátorka Alexandra Cooper, padli aj otázky o sexe, ako je tam zvykom. Podcast vedie Cooper v duchu šteklivého "rozprávania v ženskej šatni" s intímnymi otázkami a radami a má ambície posilniť sebavedomie a postavenie žien. Aj hviezdy v rozhovoroch dokáže prinútiť k tomu, aby boli úprimné.

V stredajšej epizóde tohto podcastu prezradila Paltrow, že obaja slávni herci sa v čase, keď s Gwyneth chodili, "dobre bozkávali", ale Alexandra Cooper išla ďalej, keď sa jej rovno spýtala, kto z nich bol lepší v posteli. "To je naozaj ťažké," začala s rozpakmi Gwyneth. "Pretože Brad bol ako taká veľká chémia, láska na celý život, taký ten druh... A potom Ben bol akože technicky vynikajúci," pokračovala v jej veľmi intímnej spovedi. Na to sa ale trochu zarazila a utrúsila poznámku: "Nemôžem uveriť, že to počúva moja dcéra Apple!" Paltrow je v súčasnosti vydatá za spolutvorcu seriálu "Glee", herca a režiséra Brada Falchuka (52).  

Gwyneth porozprávala posteľné pikantnosti z minulosti v rozhovore s Daddy: 

Napokon ale moderátorka dotlačila slávnu herečku k vyjadreniu, s ktorým z jej bývalých milencov, teda s Affleckom, Pittom či s jej exmanželom Chrisom Martinom, by sa znova vyspala. "Myslím, že s Bradom," povedala Paltrow o svojom hereckom kolegovi z filmu "Sedem", ale s tým, že by sa rozhodla znovu aj pre manželstvo s frontmanom skupiny Coldplay, pretože jej dal "lásky jej života" jej dve deti. S Bradom sa zasnúbila v roku 1996, po roku sa rozišli a začala žiť s Affleckom. "Ben, áno, Boh mu žehnaj," povedala na jeho konto.  Affleck ju vraj viac rozosmieval, Pitt bol ale romantickejší partner a lepší herec. Myslí si, že keď sa zamilovala do Pitta, bola "také dieťa a nevedela som, čo robím. On bol pre mňa príliš dobrý." Niet pochýb, že by mnohé ženy okamžite brali jej zbierku slávnych milencov, alebo aj hociktorého z nich. Tobôž po tých slovách chvály!

Gwyneth v minulosti randila s tými najväčšími fešákmi z Hollywoodu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa WHO Magazine (@whomagazine)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie