Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Rozvod po takmer 20 rokoch! TOTO si prečítal hviezdny herec na rozvodových papieroch!
Zdielať na

Rozvod po takmer 20 rokoch! TOTO si prečítal hviezdny herec na rozvodových papieroch!

Archívna reportáž

Vo filmovom svete slávi fešný americký herec Kevin Costner (68) veľké úspechy, je držiteľ Oscarov aj Zlatých glóbusov, v manželstve mu to však, žiaľ, nevyšlo. Ako sa teraz prevalilo, jeho manželka Christine Baumgartner (49) podala po vyše 18 rokoch trvania ich manželstva žiadosť o rozvod. Majú pritom tri deti, ktoré obaja veľmi milujú, ale ako uviedla Christine v žiadosti o rozvod, panujú medzi nimi "neprekonateľné rozdiely".

​Správa o rozvode manželstva Kevina Costnera je o to prekvapujúcejšia, že ešte vlani v novembri sa herec vyjadril o svojej manželke s láskou. "Moja žena robí veci, ktoré jednoducho pomáhajú. Dom je vďaka nej krajší. Všetko je vďaka nej teplejšie. Sú to také malé veci, ktoré robí, a myslím si, že je to sila lásky, ktorou si takto vytvára svoj domov," vychválil ju v rozhovore pre People, no zjavne sa medzičasom čosi pokazilo. Costnerov zástupca správu o ich rozvode potvrdil vo vyhlásení zverejnenom v utorok. "S veľkým zármutkom konštatujeme, že sa vyskytli okolnosti, ktoré nemohol ovplyvniť a ktoré vyústili do toho, že pán Costner sa musí zúčastniť na konaní o rozvod manželstva," uviedol pre Entertainment Tonight.

Tak ako je obvyklé, odkázal verejnosti: "Žiadame, aby sa rešpektovalo súkromie jeho, Christine a ich detí, keď prechádzajú týmto ťažkým obdobím." Presný dôvod takéhoto rozhodnutia, okrem obligatórneho "neprekonateľné rozdiely", známy nie je, no klebetilo sa o Kevinovej nevere. To ale viacero zdrojov z hercovej blízkosti popiera ako úplný nezmysel Herec, ktorý sa preslávil filmom Tanec s vlkmi, Osobný strážca či Robin Hood a aktuálne trhá rekordy sledovanosti jeho seriál Yellowstone, sa zosobášil s krásnou modelkou Christine Baumgartner v septembri 2004 na jeho ranči v Aspene v štáte Colorado. Majú spolu tri deti, Caydena (15), Hayesa (14) a Grace (12). Costner má so svojou prvou manželkou Cindy Costner tri už dospelé deti - Annie (39), Lily (36) a Joea (35), jedného dospelého syna Liama (27) má s bývalou partnerkou Bridget Rooney. Detí má teda požehnane, dokopy sedem.

Kevin Costner je ukážkový otec, manželstvo mu však ani po druhýkrát nevyšlo: 

Deti má ale tento slávny herec veľmi rád a ich výchovu nezanedbával. Keď sa ho raz pýtali, čo si myslí, že si budú jeho deti o ňom pamätať, odpovedal: "Že som sa s nimi veľa hral. Že som sa s nimi rozprával. Že som sa nebál otcovstva. Že som sa nevzdával vecí, ktoré boli pre mňa dôležité. Že som nemenil názory." Je vraj na svoje deti hrdý a je šťastný, že je ich otcom. Isté je, že bol ale veľmi zaneprázdnený svojou kariérou, kde okrem herectva aj režíroval a produkoval filmy, ale venoval sa aj hudbe a koncertoval so svou skupinou Modern Western po celom svete. Jeho koníčkom je aj futbal, fandí Arsenalu a vždy, keď je v Anglicku, nechce prepásť ani jeden ich zápas. Ktovie, či jeho častá neprítomnosť doma nedopomohla k rozhodnutiu jeho manželky ukončiť ich manželstvo. 

Idylické manželstvo Kevina Costnera je minulosťou:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie