Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hanychová narazila! Soukup povedal na jej plány jasné NIE!
Zdielať na

Hanychová narazila! Soukup povedal na jej plány jasné NIE!

Archívna reportáž

Na prvomájovej prechádzke na Petřín, kam sa vybrala dvojica čerstvých rodičov dcérky Rozárie, Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54), si nezabudli dať bozk pod rozkvitnutou čerešňou. Zdá sa, že rodinke ku šťastiu nič nechýba, z večne mrzutého Soukupa je omladnutý vtipkár, Agáta zase našla potrebný prístav. A tak už kuje plány do budúcnosti.

​Partnerský vzťah kontroverznej zamilovanej dvojice, ktorú tvoria Agáta Hanychová a Jaromír Soukup, nabral ďalší rozmer po narodení ich spoločnej dcérky Rozárky. Šťastná mamička si veľmi si pochvaľuje aj starostlivosť jej otecka, obvykle pracovne veľmi zaneprázdneného mediálneho magnáta. Ale pre svoje dve lásky je ochotný teraz aj niečo zo svojich aktivít zľaviť. Podľa Agátiných slov na malú zodpovedne dohliada a nebojí sa ju ani prebaľovať, na rozdiel od mnohých iných otcov. Agáta sa smeje, že Jaromír má jedinú chybu - že nedokáže aj dojčiť.

Na otázku iDnes.cz, či sa nejako po narodení Rozárky zmenil ich vzťah s Agátou, odpovedal Soukup pragmaticky: "Ako zmenil náš vzťah... no, máme dieťatko." Jaromír nedáva rád najavo svoje emócie, ba na rozdiel od partnerky, známej influencerky, sa snaží aj svoje súkromie čo najviac chrániť. Aj vo vzťahu k Rozárke je smerom k verejnosti oveľa zdržanlivejší a vraj chce, aby to tak aj zostalo. Po jej narodení oznámil v jeho relácii iba krátko: "Je to pravda, Agáta mi dala dcéru. To bola udalosť tohto týždňa, všetci to rozoberali. Ja som bol zdržanlivý, čakal som vždy, čo dá Agáta. Tak to bude aj ďalej. Nedám žiadne fotky, čo nedá Agáta." A svoje slovo aj drží.

Soukup sa k narodeniu dcérky vyjadril aj v jeho relácii VIP svět: 

Agáta by sa ale rada o všetko so svetom delila, a to skôr, ako sa to vôbec udialo. Napríklad mala jasno o Rózkinej budúcnosti, no Jaromír ju poriadne schladil. "Nie, ja tieto veci zásadne neplánujem. Nie, nie, nie. To prinesie život. Ono plánovať je dobré, ale nie zas veľmi. U práve narodeného dieťaťa plánovať, čím sa raz bude živiť, alebo čo bude študovať, to by som teda nechal na rodičoch, ale hlavne na nej samej. A ona to teraz ešte nepovie," odpovedal odmietavo. Agáta na to hneď zažartovala: "Ja som si myslela, že si ju už prihlásil na to právo." On sa ale zatváril vážne. "Na právo? Nie, nie, nie," rázne odmietol takú možnosť a Agáta so smiechom zakontrovala: "To by som hrozne chcela." No ak čakala, že Soukup sa na jej vlnu napokon predsa len naladí, nestalo sa. "Tieto plány mi prídu hrozne smiešne," povedal v tomto smere celkom jasne racionálnejší a skúsenejší z dvojice. Ale ktovie, možno Rozárka napokon na právo skutočne pôjde, ale bude to azda jej voľba.

Kým Agáta so svojimi "holčičkami" zdieľa takmer všetko zo súkromia, Jaromír je zdržanlivejší:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie