Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Pekná drzosť! Jakub Prachař sa za TOTO totálne vysmial jeho slávnemu otcovi!
Zdielať na

Pekná drzosť! Jakub Prachař sa za TOTO totálne vysmial jeho slávnemu otcovi!

Archívna reportáž

K sarkazmu nemá rozhodne Jakub Prachař (39) ďaleko. Ako porotca známej talentovej súťaže to dokazuje pravidelne, ale aj ako moderátor, herec či muzikant, a podobne to s ním je aj pri rozhovoroch. Nedávno to pocítil aj jeho otec, známy herec David Prachař (64). Ale zmysel pre humor má Jakub po ňom, takže aj keď sa navonok akože "vytočil", čo si to jeho syn dovolil, zrejme to také horúce nebude.

​V ďalšom ročníku obľúbenej českej tanečnej súťaže vystúpia mnohé známe celebrity. Medzi nimi má byť aj  charizmatický herec David Prachař. Táto súťaž je veľmi náročná na fyzickú prípravu aj čas, ale aj tak nebýva problém zlákať do nej aj veľmi zaneprázdnené osobnosti z radov umelcov. Ktovie, čo ich tam tak láka, či honorár, zábava alebo prestíž, možno aj všetko dokopy. David Prachař jeho rozhodovanie opísal pre iDnes.cz takto: "Tie výkony už sú tak profesionálne a tak dokonalé, že som si hovoril, koľko tomu musia tí ľudia venovať úsilia a že vlastne kĺby, telo a svaly dostávajú dosť na frak a človek skôr polemizuje s vlastným telom, či to vôbec zvládne. Na druhej strane je to výzva a človek sa niečo dozvie."

Pritom sa priznal, že k spoločenskému tancu nikdy neinklinoval. "Tanec ma síce baví, ale skôr taký ten veselý, africký. Spoločenský vôbec nie. Na tanečnú som veľmi nechodil, skôr za tanečnú," vtipne konštatoval, ale predsa sa len zamyslel nad ponukou ísť do súťaže. "Chvíľu som o tom rozmýšľal, pretože ono nejde len o to sa zúčastniť, ale zároveň naplánovať pol roka života, takže je to dosť zaväzujúca vec, Otvoril som diár a videl som tie predstavenia, skúšky a potom som sa dozvedel ten harmonogram... Najprv je z toho človek v rozpakoch, ale potom prídu tie organizačné veci, ktoré sú strašne dôležité, všetko sa musí dodržať termínovo, takže človek žije v takom trochu inom živote," opísal rôzne problémy so záväzkov v spojení s tým. 

Vypočujte si zaujímavý rozhovor s Davidom:

No napokon priznal, že bol jeden človek, ktorý ho ani trochu nepodporil. Jeho najstarší syn Jakub. "O Jakubovi budem mlčať. To bol totálny výsmech. Na diaľku ma esemeskou privítal v českom šoubiznise a bolo tam cítiť taký tón výsmechu, že aj jeho vekom starý otec sa nechal zlákať do tohoto mediálneho projektu," priznal krutú Jakubovu reakciu pre eXtra.cz, no sebavedomo dodal, že mu to ten "starý otec" ešte poriadne natrie. Zrejme sa títo dvaja ešte budú často podobne prekárať a verejnosť bude mať o ďalšiu zábavku postarané. Jakub tanec neobľubuje, jeho priateľka Sara Sandeva sa na jeden tohtoročný prestížny ples preto vybrala bez neho s priateľkou, vraj jej nechce robiť hanbu. Ale snáď bude otcovi aspoň držať palce.

 David a Jakub Prachařovci: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Zatorsky (@janzatorsky)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie