Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nový človek?! Lela Vémola zahodila mejkap, TIETO slová by od nej nikto nečakal!
Zdielať na

Nový človek?! Lela Vémola zahodila mejkap, TIETO slová by od nej nikto nečakal!

Zdroj: Instagram/LC

Kto už nejakú dobu sleduje na Instagrame Lelu Vémolu (33), iste si musel všimnúť, že sa za ostatné mesiace poriadne zmenila. Možno to spôsobili mnohé útrapy, čo prežila za posledný rok, aby konečne dospela k názoru, že niekedy je menej viac, aj čo sa týka vizáže. Výrazne jej ale prospelo najmä to, že sa dostala do rúk profesionálnych vizážistiek v televízii Jaromíra Soukupa (54), ktorý jej dal šancu moderovať vlastnú reláciu.

​Na tému svojej zmeny vizáže a šatníka sa Lela Vémola rozhodla rozpísať na svojom profile Instagramu. Na fotku, kde sa ukázala nenalíčená, len s výraznými umelými riasami, napísala: "Bez make-upu a bez filtru...odpoveď pre tie dievčence, čo sa pýtajú". Už nejaký čas si jej sledovateľky všímali, že to už nie je tá Lela, ako ju poznali, ale kvitovali to, čo ju veľmi potešilo. "Cítim sa veľmi dobre, pretože keď sa človek stará o svoju pleť, nemusí si dávať toľko make-upu. Dosť často chodím medzi ľudí nenalíčená a prekvapuje ma, ako sa im to páči. Mám úprimnú radosť z toho, že mi chvália pleť a spoznávajú ma na verejnosti aj bez make-upu," vyjadrila Lela svoje potešenie z prístupu ľudí k jej novému imidžu. 

K tomuto poznatku by možno tak náhle nedospela, keby ju neusmernili televízne vizážistky. Práve odvtedy, čo vlani v decembri začala uvádzať v Soukupovej televízii svoju show, nastal markantný rozdiel v jej výzore aj oblečení. "Nie je to len tým. Ďalším dôvodom je, že som predsa len mama dvoch detí a začala som mať pocit, že niektoré veci sa ku mne už celkom nehodia. Cítim sa trochu vyspelejšie a nepotrebujem sa už toľko odhaľovať. Naopak sa vlastne cítim oveľa viac sexy teraz. Asi je pravda, že menej je niekedy viac," vysvetľovala Lela ešte vo februári v rozhovore pre ŽivotvČesku.cz zmeni nastavenia a drží sa toho doteraz. "Začala som sa obliekať elegantne a tak, aby som nebola príliš výrazná ani vulgárna. Cítim sa takto lepšie," priznáva s dodatkom, že aj mladšie. Pravda totiž je, že by Lele asi nikto netipoval menej ako 40, keď mala svoju obvyklú vrstvu "omietky".

Lela sa počas nakrúcania Holčičiek skamarátila s Agátou a jej partnerom Jaromírom Soukupom: 

"Každý človek v nejakom veku dozrieva. Ja som sa našla v tridsiatich troch rokoch a som za to vďačná, aj keď viem, že mám za sebou nejaké plastiky, ale to neznamená, že nemám rada prirodzenosť a decentnosť," vysvetľovala Lela aktuálne pre Expres.cz s tým, že príležitostne sa ale stále rada výrazne nalíči. "Teraz som šťastnejšia a spokojnejšia ako pred desiatimi rokmi. Som rada, že som dozrela," zverila sa spokojne.

Lele to bez mejkapu naozaj pristane: 

"Chcem ukazovať skutočnú realitu, aby sa ženy nebáli ukazovať také, aké sú. Myslím si, že filtre v stories a reels ich stresujú. Každá žena je svojím spôsobom krásna a netreba to skrývať za tie filtre. Mnohokrát vidíme, že na sociálnych sieťach to ženy s filtrami veľmi preháňajú, a keď ich stretnete na ulici, nespoznáte ich," priam šokuje zmenou vnímania Lela, ktorá by doteraz bez filtru azda fotku ani nezverejnila. Azda jej toto odhodlanie vydrží, lebo skutočne je to pozitívna zmena - či už vzhľadom k Lelinmu vzhľadu, ale aj smerom k jej mladým sledovateľkám, ktorým azda nebude až tak deformovať predstavy o "normálnom" vzhľade.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie