Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jágrova priateľka to o ňom priznala nahlas! Je pravda, čo sa hovorí!
Zdielať na

Jágrova priateľka to o ňom priznala nahlas! Je pravda, čo sa hovorí!

Archívna reportáž

Už niekoľko rokov sa pohybuje po boku českej hokejovej legendy Jaromíra Jágra (51) sympatická brunetka Dominika Branišová (28). Nejeden priaznivec by mu prial, aby sa už konečne oženil a mal potomka, ale Jarda ešte stále vyčkáva. Pritom sa Dominika za ten čas, čo sú spolu, pre neho vždy rada obetovala, vie sa mu prispôsobiť, rozumejú si vari vo všetkom, a zdá sa, že je aj veľmi chápavá k jeho netypickému spôsobu života. Zatiaľ sa jej na ruke však neblyští ani len snubný prstienok. Má totiž veľkú konkurentku.

​Na vydaj má bývalá modelka Dominika Branišová ešte čas, veď nemá ani tridsať, ale jej priateľ Jaromír Jágr už prekročil päťdesiatku, čo už vyvoláva otázky, prečo stále so ženbou otáľa. Počas jeho hokejovej kariéry sa pri ňom vystriedalo veľa sebavedomých krások, ale ani jedna s ním nedošla až pred oltár. Každá sa však vďaka nemu zviditeľnila, začala úspešnú kariéru, ba väčšina našla aj rodinné šťastie. Jágr však zrejme po rodine s deťmi až tak veľmi netúži, naplno sa venuje svojmu hokejovému tímu Rytíři Kladno. No nielen to – každý deň nevynechá návštevu jeho najmilovanejšej ženy, ako priznala Dominika. A nie je to ona. "Počas sezóny to máme nastavené tak, že vždy ráno odchádza do Kladna, tam zostáva cez deň, je u mamy, potom si ide zatrénovať, takže sa stretávame doma spolu až večer a užívame si jeden druhého," priblížila Dominika ich spoločný život. 

O Jágrovej mame kolovali legendy, že má v jeho živote rozhodujúci hlas a vždy bola aktívne prítomná, aj počas jeho kariéry v NHL, čo nie všetky jeho frajerky znášali dobre. Je jasné, že sa zrejme v tomto smere nič nezmenilo. Na druhej strane je od Jaromíra pekné, ako má rád mamu, ktorej nepochybne vďačí do značnej miery za svoj úspech, už len nájsť zdravú rovnováhu medzi súkromím s priateľkou a vzťahom s mamou. Azda by si už aj tá priala vnúčatká.

Dominika aktuálne prezradila o súkromí s Jaromírom pomerne dosť: 

No ako vysvetľovala počas rozhovoru v relácii Face To Face, zatiaľ nie je jej prioritou vydať sa a mať dieťa, možno až tak v horizonte desiatich rokov, a stačilo by jej jedno, maximálne dve deti. Teraz sa venuje biznisu okolo Jágrovej značky s výživovými doplnkami, ktorú založil minulý rok, aby ho podporila, čo ju vraj zamestnáva naplno. O jej slávnom partnerovi sa vyjadruje len pekne. "On je strašne dobrý človek a strašne sa snaží, aby boli všetci okolo šťastní, a niekedy je to aj na úkor jeho šťastia. Niekedy sa aj on sám trápi kvôli tým veciam alebo tým ľuďom, takže to si na ňom nesmierne vážim," prezradila o ňom s empatiou. 

Dominika našla svoje šťastie po boku legendárneho hokejistu: 

Neprekáža jej ani ich veľký vekový rozdiel. "Vždy som sa pohybovala v okruhu starších ľudí, takže je to dané asi tým. Nikdy som nemala partnera vo svojom veku, nedokážem si to ani predstaviť. Moji rovesníci mi pripadajú ešte ako chlapci, ja som vždy mala rada vedľa seba muža. Som za to rada, vekový rozdiel zas tak nevnímam. Myslím si, že Jarda nie je typický päťdesiatnik, tam sa vekový rozdiel akoby stiera," vyjadrila svoj postoj nádejná pani Jágrová. Keď si s Jaromírom v máji 2020 začala, chcela ho spoznať ako bežného človeka, nebola vraj pripravená na publicitu okolo nej, ale nevyhla sa tomu, keď ich už v júni pristihli spolu v Špindlerovom Mlyne. Radšej sa hneď vymazala načas zo sociálnych sietí, ale ani doteraz im veľmi neholduje. Publicitu už ale chápe ako súčasť života po boku českého hokejového boha.

Súvisiace články

Najčítanejšie