Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Patrasová oslávila narodeniny, Slováček šokoval, keď sa zachoval TAKTO!
Zdielať na

Patrasová oslávila narodeniny, Slováček šokoval, keď sa zachoval TAKTO!

Archívna reportáž

Rozchod Felixa s milenkou Dádu iste potešil, no idylka doma nenastala

To, čo sa už nezdalo vôbec možné, sa predsa len udialo. Škandálmi opradený manželský pár Dagmar Patrasová (67) a Felix Slováček (79) si hrkútajú ako dve hrdličky. Aký zázrak sa musel udiať, nevedno, ale po tom, čo vlani tesne pred Vianocami potupil Felix verejne svoju manželku, keď tvrdil, že by jej mali odobrať svojprávnosť, jej už praskli nervy a vyhrážala sa mu rozvodom. Celé tri mesiace sa spolu vôbec nebavili, vyzeralo, že si už definitívne nemajú čo povedať, ale zrazu sa začali karty obracať. Že by si konečne vstúpili do svedomia?

​Aj keď iste mnohí krútia hlavou nad tým, prečo sa niekdajší idol mužov, herečka Dagmar Patrasová, nevie odpútať od záletníka Felixa Slováčka, zdá sa, že je to jej osud. Nech ju za posledné roky dourážal a ponižoval akokoľvek, nikdy to nedošlo až tam, aby sa s ním rozviedla, aj keď sa mu tým neraz vyhrážala. Vraj ju vždy dokázal "ukecať" a ona žiadosť stiahla. Načo by mal mať problémy s rozvodom, keď si mohol užívať náruč mladej milenky, aj Dádinu starostlivosť o neho a domácnosť v ich dome. Ona mu to trpela, ale zjavne topila žiaľ nezmyselne v alkohole. Po tom, čo sa rozišiel s milenkou, sa vrátil k Dagmar do ich spoločnej domácnosti, ale dlho idylka nevydržala.

Felix Slováček teraz žije naplno prípravou koncertu k jeho životnému jubileu a všetko chce mať perfektné. Možno aj preto sa rozhodol dať vzťahu s Dádou novú šancu. Nezabudol ani na jej narodeniny, aj keď ich spolu oslávili už trochu skôr, píše Blesk.cz. Najskôr jej vraj zahral do uška Verné milovanie z Predanej nevesty. Keď ju potom pobozkal, polichotil jej slovami "to hrám iba tej, ktorú milujem," a ťukol si s ňou pohárom s bielym vínom. Potom sa pohostili dobrotami, ktoré sám zadovážil, aby Dádu potešil. Vybral pre ňu obľúbené chlebíčky, zákusok a na záver ešte osobne urobil a priniesol kávu. "Dnes Dádu musím obskakovať, keď sa mi narodila," zaliečal sa tento nenapraveiteľný sukničkár.

Felixovi a Dáde to spolu opäť klape, tak ako pred rokmi v klipe k piesni Ve tvé hre scházím já:

Dagmar bola, samozrejme, celá uveličená a Felixa pochválila. "Lepšie to už ani nemohol vymyslieť. Chlebíčky celý život milujem. Nie sú pre mňa žiadnym komunistickým prežitkom, ale delikatesou. Už tak dlho som ich nemala," vyzdvihla manželov výber. Aj mnohými kladená otázka, či pôjde na Felixov koncert k jeho osemdesiatike je už vyriešená. "Som hrdá na Felixa, ako to všetko zvláda, a rozmýšľam, čo si na tú slávu vezmem na seba," nahlas podotkla pred manželom. "To ti poviem presne! Vezmeš si nohavicový kostým, pretože si v ňom sexi a páčiš sa mi najviac," zdôvodnil svoj výber Felix a upozornil ju, aby si nedala napichať do tváre chemické nezmysly. "Vyzeráš teraz bezchybne," pridal aj lichôtku, až sa človek čuduje, čo sa to deje. Snáď im to takto vydrží aj po jeho oslavách a nebol to len jednorazový darček k Dádiným 67. narodeninám, ktoré oslávila 27. apríla.

Po turbulentných rokoch v manželstve sa Dáda a Felix opäť objavujú spoločne na verejnosti:

Súvisiace články

Najčítanejšie