Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Najkrajšia správa pre nevyliečiteľne chorého Brucea Willisa! BÁBO je na svete!
Zdielať na

Najkrajšia správa pre nevyliečiteľne chorého Brucea Willisa! BÁBO je na svete!

Archívna reportáž

Rozvetvená rodina hollywoodskeho herca Brucea Willisa (68) sa nedávno rozrástla o nového člena. K jeho trom dcéram s prvou manželkou Demi Moore (60) a dvom dcéram s druhou manželkou Emmou Heming (44), pribudla 18. apríla vnučka Louetta Isley Thomas Willis. Porodila ju jeho najstaršia dcéra Rumer (34). Aj keď si veľmi želal, aby do rodiny pribudol nejaký mužský člen, bude si na to musieť zrejme ešte chvíľu počkať. No či sa dočká pri plnom vedomí, je otázne. Je známe, že jeho kognitívne schopnosti sa pomerne rýchlo zhoršujú. Lekári mu minulý rok diagnostikovali afáziu a začiatkom tohto roku ju upresnili na frontotemporálnu demenciu ( FTD).

Sympatický filmový akčný hrdina Bruce Willis sa začal v posledných rokoch potýkať s problémom s pamäťou. Pre herca je to hotová katastrofa, a tak sa obklopil pomocným personálom, ktorý mu mal pomáhať. Pred rokom po už neúnosnej situácii ohlásila Willisova dcéra Rumer spolu s jej mamou, sestrami a jeho súčasnou manželkou v jeho zastúpení ukončenie jeho kariéry. Na sociálnej sieti sa postupne začali objavovať správy o jeho ťažkom zdravotnom stave. Ako jeho súčasná manželka, tak aj ex a všetky jeho dcéry sa mu snažia vytvoriť čo najlepšie podmienky pre život. No už aj počas covidu trávili  jeden čas obe rodiny spoločne karanténu na ranči v Idahu.  

Rumer spomínala v relácii The Talk ešte v novembri 2020, že jej otec počas karantény pripomínal čas na materstvo. "Tak by som bol rád, keby si mala syna, pretože potrebujem v tejto skupine nejakú mužskú energiu," zavtipkoval, ale ona sa nad tým vtedy vážne zamyslela. "Má päť dcér a moju mamu a nevlastnú mamu. Je tam jednoducho veľa ženskej energie," uznala, ale povedala si, že je dôležité s dieťaťom počkať, kým vstúpi do jej života ten pravý a ten sa vlani objavil. Talentovaný hudobník Derek Richard Thomas ju hneď očaril a na Instagrame to oficiálne oznámili 15.novembra. Už v decembri prezradili, že očakávajú dieťatko. Zverejnili tri fotky, kde sa Rumer pýšila zaguľateným bruškom. 

Pozrite sa vo videu ako sa Rumer počas rokov menila: 

Mama Demi Moore zareagovala na dcérine oznámenie komentárom. že "vstupuje do éry sexy, bláznivej a nespútanej starej mamy". Ale na vnučku si musela počkať až do 18. apríla. Obaja šťastní rodičia oznámili túto šťastnú novinku na Instagrame. Zdieľali fotku rozkošného novorodenca s informáciou, že sa narodila doma a pomenovali ju Louetta Isley Thomas Willis. "Si viac, ako sme kedy snívali," vyznali jej šťastní rodičia obdiv. "Si čistá mágia," pridala navyše novopečená mama Rumer. Celá rodina jasala. Nevedno, čo na ďalšiu ženu do rodiny povedal Bruce Willis, ale jeho manželka napísala aj za neho: "Správy o dieťati sú šťastné správy! Gratulujeme Rumer a Derekovi! Sme nadšení!" 

 Rumer zdieľala radosť z bábätka so svojimi fanúšikmi na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Súvisiace články

Najčítanejšie