Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kočík za 7 000 eur?! Sexi Dominika márnivosťou pohoršila ľudí, ona to NECHÁPE!
Zdielať na

Kočík za 7 000 eur?! Sexi Dominika márnivosťou pohoršila ľudí, ona to NECHÁPE!

Odvaha a nápaditosť pomohli úspešnej českej influencerke Dominike Myslivcovej (28), aby sa dostala medzi tých najlepších na sociálnych sieťach s vyše 300-tisíc sledovateľov. Odvtedy ubehlo zopár rokov a táto činnosť spolu s vlastným e-shopom jej vyniesli majetok priam na závidenie, ale aj kariéru, keď sa mihla aj ako herečka či v reality šou. Neminuli ju preto rôzne hejty, ktoré vedia riadne znechutiť, hoci si už na ne mohla zvyknúť. Možno keby menej predvádzala svoj blahobyt a luxus, v ktorom žije, ľudia by menej závideli. No nedá si pokoj ani teraz, keď prezradila, že je tehotná. Pre zmenu sa pochválila, aký drahý kočík bude mať jej potomok.

​Iste musí byť Dominike Myslivcovej jasné, že o tom, čo si môže dovoliť, väčšina môže len snívať. Na druhej strane, nebyť toľkých sledovateľov, ani ona by o takom blahobyte nesnívala. Dominika miluje život v luxuse a aj preto si zrejme vyberá bohatých partnerov. Vlani sa začala ukazovať s podnikateľom Zdeňkom Chytilom a tento rok vo februári už oznámila radostnú správu o očakávaní ich dieťatka. Okrem mnohých gratulácií jej ale prichádzajú aj hejty. "Hnusných komentárov je dosť. Že som hroch, že som slizká, hnusná, nechutná, nevkusná...," posťažovala sa s tým, že nechápe ich drzosť komentovať cudzie telo.

Keď sa teraz pochválila na Instagrame fotkou luxusného kočíka od Diora v cene takmer 7 000 eur, ktorý kúpila pre jej potomka, pripísala k nej priam provokatívne: "To baby bude mať štýlové vozítko. Závidím." Potešila sa s ním v obchode, ale kvôli povere ho zatiaľ radšej nechá u kamarátky. Opäť sa dočkala aj hejtov. "Vo finále je vlastne jedno, či ide o kočík, kabelku, auto, byt alebo dovolenku. Jednoducho ak nemám na to ja, nemôžeš to mať ani ty. Vlastnosť, ktorú jednoducho nikdy nepochopím, pretože ja som vždy priala všetkým, doma ma to tak učili," posťažovala sa Dominika vo svojej odpovedi a nezabudla ani na poučenia. "Vlastne to nie je o tom, koľko kto má na účte, na akom aute jazdí, alebo v čom chodí oblečený. To najväčšie 'bohatstvo' nosíme totiž v sebe," zdôraznila múdro.

Dominika sa pokúša aj o spev, či skôr rap:

"To, čo nosíme v sebe, sa potom odráža v našom živote. Ja v to verím. A je veľká škoda, že to ľudia nevnímajú a svoju nespokojnosť si vybíjajú na druhých, možno by sa ich život otočil o 180 stupňov, tak ako vtedy mne. Nenarodila som sa so zlatou lyžičkou v ústach... A keď som mala obdobie, keď som pomaly nemala ani na zaplatenie telefónu, priala som všetkým kamarátkam, ktoré sa mali oveľa lepšie ako ja, a aj všetkým ostatným ľuďom, ktorých nepoznám. Myslím si, že tak by to malo byť, každý je niekedy hore a niekedy dole. Momentálne sa nesťažujem, ale neberiem to ako samozrejmosť a všetko, čo mám teraz, si vážim, a aj keby som to prípadne nemala, viem, že nikdy nebudem závistlivá ani zákerná," odkázala všetkým neprajníkom v rozsiahlej "spovedi".

Instagram/DM

​Niečo nové o sebe fotkou s kočíkom predsa len prezradila. Nie to, že miluje luxus, to je stará známa vec. Ale ukázalo sa, že Dominika je poverčivá. A tak, hoci je kočík už kúpený, ešte pod jej strechu nesmie – zatiaľ bude u jej kamarátky, ako sa zverila. Ešteže to už dlho nepotrvá a bude sa môcť radovať z investície aj počas kočíkovania.

Pre ženu

Najčítanejšie