Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
David Gránský šokuje! Rozhodol sa pre radikálne riešenie, fanúšikov nepotešil!
Zdielať na

David Gránský šokuje! Rozhodol sa pre radikálne riešenie, fanúšikov nepotešil!

Archívna reportáž

Už druhým rokom žije herec David Gránský (31) nakrúcaním seriálu ZOO a zjavne už je toho trošku priveľa. Doma má malý poklad, desaťmesačného synčeka Matea a milovanú manželku Nikolu, ktorým sa nemôže venovať celkom tak, akoby chcel. Preto si chce dať na štvrťroka od nakrúcania pauzu a bude si môcť konečne naplno užívať rodinný život. V práci zrejme dospel do štádia vyhorenia, okrem seriálu ZOO aj moderuje televíznu reláciu Šampióni, popri tom dabuje a azda sa už chystá aj na ďalšie pokračovanie talentovej šou ČSMT.

​Manželia Gránski už zhruba dva roky obývajú nový dom, ktorý si za pomoci rodiny postavili na pozemku neďaleko domu Davidovej mamy kúsok za Prahou a užívajú si jeho pohodlie. Rovno z obývačky je prístup do záhrady, kde si môžu spolu so synčekom, ktorý pomaly začne chodiť, užívať pekné počasie. Malý Mateo je pre nich veľký dar po tom, čo ich veľmi zasiahla strata, keď sa predchádzajúce tehotenstvo skončilo potratom. Nedávno sa s tým rozhodol herec podeliť so širšou verejnosťou možno aj preto, aby uvoľnil tú ťarchu spomienok. Nečudo, že si o to viac váži narodenia synčeka Matea a chcel sa mu naplno venovať.

Ako sa vyjadril pre Ahaonline.cz na voľno z práce má aj viacero dôvodov. "Teším sa na leto, že si človek trochu vydýchne a zas sa nabije, nabudí a zistí, či sa vlastne teší späť na tú prácu. Zistí, či mu to chýba... A som presvedčený o tom, že to zistím," vysvetľoval zrejme už riadne unavený herec. Spomenul, že s jeho seriálovou negatívnej rolou Alberta, ktorý je neverný milenkám a je intrigánom v práci v ZOO, nie je spokojná jeho babička, ktorá žije v malom meste."Keď som hral dobrého Matyho z Modrého kódu, tak za ňou chodili všetci susedia, akého má šikovného vnuka, teraz chodia a hovoria, aký som neuveriteľne zlý,"  s pobavením skonštatoval, aký je údel herca pre Super.cz.

David sa v našich končinách preslávil najmä ako spolumoderátor talentovej súťaže spoločne s Jasminou Alagič: 

​Davidova manželka síce rolu mamy zvláda skvelo a iste jej pomôže občas aj jeho neďaleko bývajúca mama, ale malý Mateo potrebuje aj otcovu prítomnosť. "Ja si teraz dám takú pauzičku od nakrúcania seriálu ZOO, na tri mesiace zmiznem z obrazovky. Je to aj z toho dôvodu, aby som sa mohol venovať rodine, pretože za tých pár mesiacov, čo je malý na svete mám pocit, že mi to hrozne uteká," zveril sa s výčitkami svedomia kvôli synovi, pri ktorom by iste chcel byť prítomný, keď urobí svoje prvé krôčky. Ako prezradil, v dome majú až dve izby určené pre deti, a tak nepochybne počítajú aj s ďalším prírastkom do rodiny.

David sa rozhodol pre krátku pauzu, chce sa venovať malému synčekovi a manželke: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie