Polojasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Krutý verdikt v prípade Dominiky Gottovej! Skôr či neskôr to dopadne zle!
Zdielať na

Krutý verdikt v prípade Dominiky Gottovej! Skôr či neskôr to dopadne zle!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta (†80), Dominika Gottová (49), veru nemá v živote na ružiach ustlané. Nezdedila po otcovi ani korunu, a tak žije v Helsinkách, kde sa vydala za gitaristu a hudobníka Tima Tolkkiho (57) a získali tam predvlani spolu sociálny byt. On je však väčšinu roka v Mexiku a kontaktujú sa iba na diaľku, Občas jej pošle nejaké peniaze, ale po tom, čo jej v januári prestali vyplácať podporu v nezamestnanosti, je už vraj ozaj v núdzi.

​Hoci by sa mohla mať Dominika Gottová ako vo vatičke, ona robí chybu za chybou a nepoučila sa zrejme dodnes. Keď má peniaze, míňa ako o dušu, aby následne musela o ďalšie žobroniť. Pokiaľ ešte žil jej slávny a bohatý otec, vždy sa jej snažil prispieť, ba jej aj v Prahe kúpil byt, dal auto... Ona však byt, v ktorom bývala aj jej mama, predala vraj za smiešne peniaze, keď ich opäť raz potrebovala. Mamu umiestnila do domova pre dôchodcov, na ktorý mal až do jej smrti mesačne poukazovať peniaze Karel Gott. Po jeho skone to však vdova Ivana stopla.   

Teraz sa rozhodol čosi o Dominikinom životnom štýle prezradiť pre Extra.cz jej nemenovaný kamarát. Dominika dostala za posledné dva roky desiatky ponúk na prácu, bývanie a pomoc, ale svojím správaním ich všetky pochovala," požaloval na Dominiku zrejme preto, že mu už došla trpezlivosť s ňou. "Týmto sa ona nepochváli, odmieta to, že to tak nie je. Ani štátnu podporu, o ktorú už prišla, vraj nemala vo výške štyridsaťtisíc korún, vraj to bolo oveľa menej. Faktom však je, že stále sedí doma, ruky v lone a dúfa, že jej manžel Timo Tolkki pošle nejaké peniaze z ciest. Ale aj on je tiež veľmi problematický a bohvie, čo sa mu momentálne odohráva v hlave. Skôr či neskôr to dopadne zle," mieni pesimisticky Dominikin známy.

Dominika sa niekoľokrát pokúsila "vstať z popola", avšak do problémov ju častokrát dostal aj alkohol: 

Kde je v jej prípade chyba je vraj úplne jasné. "Dominika sa pritom mohla mať luxusne. Nemusela pred pár rokmi len za zlomok ceny predávať byt, ktorý dostala na Vinohradoch od otca. Dnes by mal hodnotu desiatok miliónov, ona ho predala za drobné. Nemusela sa chovať krajne nespoľahlivo ku všetkým, ktorí jej za posledné dva roky opakovane podávali pomocnú ruku, ale namiesto vďaku nechodila na stretnutia, rušila tie dohodnuté, nič z toho neklaplo. A pritom mohla mať prácu, bývanie, aj ďalšie peniaze na prilepšenie, všetko," tvrdi zdroj a rovno aj pridá ostro dôvod. "Podľa mňa je len neuveriteľne lenivá. Nič sa jej nechce. Všetko je problém," mieni jeden z Dominikiných kamarátov. Žiaľ, všetko nasvedčuje tomu, že má pravdu.

Dominika Gottová je podľa niektorých jej známych skôr lenivá a za svoj stav si môže sama a nie nepriazeň osudu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie