Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Konečne ukázali bábo! Všetci v ňom vidia jeho fešného ocka!
Zdielať na

Konečne ukázali bábo! Všetci v ňom vidia jeho fešného ocka!

Archívna reportáž

Populárny český herec a režisér Jiři Mádl (36) sa konečne po dlhšom čase priznal k svojmu otcovstvu. Už začiatkom januára sa objavili prvé zvesti, že sa mu narodil syn, čo on síce naveľa priznal, ale ďalej sa k tomu nevyjadroval. Pravdepodobne mu bolo nepríjemné o tom hovoriť kvôli jeho doterajšej partnerke Andrijane Trpković (44), ktorá údajne zostala v šoku, lebo nič netušila.

​​Tomu sa hovorí tajnostkár, ako sa ukázalo v prípade Jiřího Mádla, keď dokázal pred všetkými vlani utajiť, že bude otcom, ako aj pôrod svojho prvého potomka, syna Františka. Ešte na jeseň sa veselo fotil na dovolenke v Portugalsku so svojou priateľkou Andrijanou Trpkovič a fotky zdieľali na sociálnej sieti. Aj preto mnohí práve jej zasielali gratulácie k narodeniu dieťaťa. Skutočnou mamou syna, narodeného koncom decembra, je však fotografka Katarína, s ktorou mal mať Mádl nezáväzný vzťah.

Jirko konečne ukázal synčeka:

Instagram/JM

​Hoci sa Jirka dlho nemal ku komentovaniu otcovstva, jeho brat Pavel to urobil akoby aj za neho. K fotke Františka, na ktorej je spolu s mamou, pridal text: "A ja som ten najpyšnejší strýko, Fanoušek je boží dar a má tých najlepších rodičov, akých mohol mať." Teraz už ale konečne ukázal svojho rozkošného syna aj samotný otecko Jirka Mádl. "Tri mesiace je na svete tento strelec, bezmedzná láska, zabávač a nekonečná radosť zo života. A veľmi dobre všetko vie ," rozplýval sa nad usmievavým batôžkom šťastia. Na prvý pohľad nemožno nevidieť, že František je celý otecko.

Jiří Mádl sa náklonnosťou k nežnému pohlaviu netají: 

Už pred pár týždňami zachytil Mádla s mamou jeho synčeka fotograf, keď vychádzali z brány domu aj s "vajíčkom" s malým Františkom, aby ho uložili na zadné sedadlo auta. Predtým Jirka vyniesol všetku potrebnú batožinu, vrátane rýchlovarnej kanvice, aby mali pre synčeka na výlete k dispozícii všetko potrebné. O mame Františka sa vie len toľko, že sa vola Kateřina Jirkovská, je fotografkou a so známym hercom a režisérom sa mala zoznámiť pri práci s ním. K synčekovi sa vyjadrila na sociálnej sieti, že jej prišiel do života a zmenil jej ho.

Pavel, brat čerstvého otecka Jirka Mádla sa pochválil prírastkom v rodine: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavel Mádl (@pajasmadlas_81)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie