Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slováček je zbabelec! Pre toto by ani žene v úzkych NEPOMOHOL!
Zdielať na

Slováček je zbabelec! Pre toto by ani žene v úzkych NEPOMOHOL!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

O legendárnom hudobníkovi Felixovi Slováčkovi (79), ktorý sa koncom mája chystá osláviť osemdesiatku, by sa dalo predpokladať, že je zo starej školy, kde sa muži učili galantnosti voči ženám, ale u neho, ako sa neraz ukazuje, to celkom neplatí. Okrem toho, ako nevyberane sa vyjadruje o svojej manželke Dagmar Patrasovej (66), ktorú navyše bez hanby roky podvádzal, teraz sa priznal aj k svojmu neveľmi džentlmenskému postoju k ochrane žien.

Populárny saxofonista Felix Slováček vymetá jednu spoločenskú akciu za druhou. Vždy sa rád obšmieta okolo pekných mladých žien, čo vzbudzuje u jeho manželky Dagmar Patrasovej nevôľu. Zdá sa, že už rezignovala a po jeho boku sa v spoločnosti poslednú dobu neukazuje. Po tom, čo o nej vlani v decembri prehlásil, že je na tom tak zle, že by ju pre jej dobro mali prehlásiť za nesvojprávnu, sa mu vyhrážala rozvodom, čo si však napokon opäť rozmyslela. Keď bola predčasom chorá a ležala s teplotou, sťažovala sa, že Felix sa o ňu nestará, "ten sa stará iba o seba." Fotky z plesov s jeho rozjarenou náladou, keď kurizoval mladým kráskam, to dokazujú.

Na nedávnu pražskú premiéru muzikálu Bodyguard prišiel Felix Slováček sám. "Chcel som, aby so mnou šla Dáda, ale je unavená. Tak zostala doma," tvrdil pre eXtra.cz. Jeho pozornosť si získala v predstavení Eva Burešová. "Myslím, že slečna Burešová bola fantastická. Ešte som nemal česť s ňou spolupracovať a tešilo by ma to," vyjadril sa k partnerke kuchárskeho majstra Přemka Forejta, s ktorým má sedemmesačného synčeka Tristana. K téme muzikálu úprimne povedal: "Ja neviem, či by som bol ten správny ochranca. Každej by som povedal, že keď sa bude niečo diať, nech utečie. Ja by som tiež utiekol."

Felix nemá problém laškovať s mladými dievčatami aj v pokoročilom veku:

Priznal sa, že sa nevedel nikdy biť. "Viem, že na mne by si zmlsli. Neviem sa brániť. Nikdy som do konfliktu nešiel, pretože som vycítil včas, že mám vycúvať. Keď som videl, že to u nejakého stola vrie, radšej som odišiel. Rozhodol som sa byť inde a vždy som mal pravdu," spomínal na mladšie časy, keď volil taktiku rýchleho úniku pred problémami. Tak to bolo aj v jeho mileneckom vzťahu, keď od neho milenka Lucie Gelemová očakávala splodenie potomka. Vytušil, že treba ujsť a to aj spravil. Aj v manželstve s Dagmar Patrasovou nemal problém odskočiť od nej na sedem rokov k milenke a od tej zas späť bez nejakých výčitiek svedomia. Slováček zjavne prežije všetko, ale či mu to slúži ku cti je druhá vec...

Felixa zaujala v muzikály Bodyguard mladá česká herečka Eva Burešová: 

Súvisiace články

Najčítanejšie