Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
To mnohé vysvetľuje! Šialený jedálniček vychudnutej Angeliny Jolie!
Zdielať na

To mnohé vysvetľuje! Šialený jedálniček vychudnutej Angeliny Jolie!

Archívna reportáž

O až nezdravo pôsobiacej postave americkej herečky Angeliny Jolie (47) sa hovorí už roky. Je extrémne štíhla, no je to vraj cielený proces, aby nepriberala, obmedzuje príjem stravy a veľa cvičí. V minulosti údajne nesmel jej príjem stravy presiahnuť 600 kalórií, čo je podvýživa a zaváňalo to anorexiou. Nedávno nahliadli do jej aktuálneho jedálnička a cvičebného programu z portálu zaoberajúceho sa športovými aktivitami, aby priblížili jej cvičebný a stravovací denný režim, ktorý je nazaj prísny.

​Ako herečka na seba Angelina Jolie, pochopiteľne, musí dbať po všetkých stránkach. Ona sa rozhodla udržiavať priam étericky pôsobiacu postavu, čo už v jej veku ale nemusí byť jednoduché a môže spôsobovať aj podráždenosť a nervozitu, ktorá z nej často vyžaruje. Akoby v sebe stále živila aj zlosť na exmanžela Brada Pitta (59) keď na neho neprestáva útočiť kvôli ich deťom, ale aj jeho majetku. A hoci jej tvár pôsobí občas až strhane, nemožno jej uprieť špecifickú krásu, pre ktorú je v Hollywoode stále žiadanou herečkou. 

"Vyhýba sa fajčeniu cigariet a konzumácii nezdravých potravín obsahujúcich prázdne kalórie, lepok a cukor, ktoré môžu spôsobovať zadržiavanie vody v tele.  Angelina navyše hovorí, že niekedy prechádza fázami, keď konzumuje len jednu vec. Schudla napríklad počas polievkovej fázy. Jolie zvyčajne konzumuje 4 až 6 malých jedál denne," zhrnuli v článku na portáli Sportskeeda. Pritom je známe, že akákoľvek jednostrannosť v strave nie je dobrá a je až neuveriteľné, že by to Angeline nikto nepovedal. 

Pozrite si vo videu ako sa krásna Angelina menila v priebehu rokov:

Nie je to však len strava, na čo Angelina dbá, v jej dennom rozvrhu nechýbajú ani pohybové aktivity. "Aby sa udržala vo forme, Angelina cvičí päťkrát týždenne, a to po dobu dvoch hodín. Svoj deň často začína jogou o šiestej ráno a pokračuje ďalším cvičením," uvádza portál. Do jej cvičebnej zostavy má patriť kruhový tréning, ktorý zahŕňa 2 alebo 3 série zložené z približne desiatich cvikov s 10 až 15 opakovaniami. Precvičuje si nimi rôzne svalové skupiny a ako pomôcku pri tom používa aj činky. Toto cvičenie občas obmieňa s vysoko intenzívnym intervalovým tréningom (HIIT) v trvaní zhruba 30 až 45 minút a používa pritom aj rôzne prístroje v posilňovni. Pri tak nízkokalorickej strave to veru nie je žiaden špás a nečudo, že pomer výdaju a príjmu energie má na svedomí, že Angelina je ako tieň.

Angelina je známa svojou štíhlosťou, avšak zdá sa, že to nie je celkom genetická danosť, ale množstvo odriekania a driny: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angelina Jolie (@angelinajolie)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie